School starts!

Med Malin och Hampo! I lördag så kom hjärtat hit och sov till igår. På lördagen så for vi till Jonna och skjutsade hon och Cilla. Blev att vi gick och la oss vid tre. Sen så kom Malin hit igår och vi taggade inför skolan! Idag så vaknade vi klockan sex och sminkade, plattade håret och bytte om. Har även gjort smoothie till frukost! Börjar halv nio så nu så blir det att chilla tills vi ska iväg! :)

Be fore I die

OTH

 

Naley!

Always and Forever!
23!!
Med Malin ;)
Vi är nog världens konstigaste pero nos gusta! :D

BeforeIdie

This is love

Var ett tag sen sist nudå! Förra veckan var jag till Bjummis med Hannah, Jenny, Hampus och Anton. Sen så drog jag, Hannah och Jenny till Happis för shopping. Blev två blusar, en stickad tröja, trosor, en bikini och ett par byxor!
 
 
Sen så blev det en hel del solande! Senare under veckan så kom mormor!
 
 
Sen så i fredags så for jag, Henke, Jonna, Cilla och Henkes föräldrar och såg Snabba Cash II. Den var bra, men inte lika bra som den första. Men definitivt se värd! Sen så for vi till Socken. Vi tog det bara lugnt.
 
Sen från söndags kväll till idag på morgonen så har vi varit i Kalix. Vi har hyrt film, sett Robinsson, Dallas, haft mys kväll men tända ljus och bara myst på!
 
 
Sen idag så for jag och Hannah och köpte saker som jag kommer behöva till skolan. Efter det så lunchade vi med Ida. Sen så cyklade vi hem och lagade mat. Det blev kyckling, coscus och sallad. Nu på kvällen så har Hampus och ja sett en hel del HP och tjockat!
 
Img så kommer Malin hit. Sen så blir det att jag och Hampus ska se mer HP! På fredag så ska jag var med Jullan. Och sen så blir det HP med Hampus och umgås med bästa syster! På lördag så ska jag vara med Ida och sen på eftermiddagen så kommer Hjärtat hit! 
 
Nästa måndag börjar skolan 08:30 för att vara exakt! Hannah far till Lund på tisadag... :/ 
 
Roligt om ni orkade läsa allt ;)

Life is good, life is azum!

Förra onsdagen så var det min sista arbets dag! Sen så kom Henke på onsdag eftermiddag. Sen så for föräldrarna och syskonen på noila och på en lite semester sväng! I lördags så for vi till Socken, åt god mat, pratade, såg film och tog det lugnt! Sen i morse så drog vi oss iväg till Svanstein för att hälsa på några av mina släktingar. Har även hunnit med att se tre utav Lisa Marklunds böcker som har blivit till film. Helt enkelt en bra helg! Puss ♥

LK 2012

Hade en azum kväll på LK med brudarna och hjärtat! Såg Bonnie Tyler, Kapten Röd och Dead By April! 
 
Puss på er tjejer! ;)
image
Idas bild!

Drar till LK nu med Brudarna!!

Ska snart dra mig mot Ida. Sen så ska vi dra oss till stan och möta Malin, efter det fara till LK! Tagga liksom!! ;) Det blir väl att gå på lite affärer, äta och invänta kvällen/natten och alla artister + killen ;) Planen är att se Bonnie Tyler, Kapten röd och Dead by April. Sen så får vi se vad mer som händer ;)
 
 

...!

Tagga LK img kväll men fina brudar!! Puss ;)

Good Time!

Senaste tiden så har jag hunnit med att jobba, vara med Malin, Henke, Ida, Jullan, födelsedags middag hos Jullan med en massa brudar, färgat och plockat mina och mammas ögonbryn, varit på middag hos Jonna, sett en massa gamla OTH avsnitt, vandrat på stan och jobba en massa mer! 
 
När vi skulle till Socken vid två på natten kanske, så kom det tolv kor som gick mitt på vägen! Skoj... Haha! Det tog ett tag innan vi var framme kan jag säga ;)
 

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0