Jag♥Dig

Jobb, jobb och jobb igen. Har min vardag sett ut för det mesta! I fredags så kom Henke hit, sen så for vi till Socken och hade mys kväll! Sen i lördags så for vi home. Vi beställde tjockis mat=pizza=mums! Sen så gick vi ner till stan och hyrde Hamilton, bra var den! Sen så såg vi tv, åkte bil med Emil och bara tog det lugnt! Sen i morse så såg vi lite tv, sa hej då, för att en timma senare säga hej och hejdå igen (eftersom någon är bra på att komma ihåg att man måste ha en nyckel för att komma in i en stängd dörr). Hihi ;) Nu så sitter jag och ser när syrran och Ante lagar mat och inväntar Malin! För mys och film kväll! Puss
 
 

Full of stuff everyday!

Förra veckan så träffade jag moster, Håkan och mormor två gånger! Dagen efter att vi hade varit i Överkalix så kom de hit så åt vi middag osv. Sen så blev det jobb hela förra veckan. På fredagen så kom Henke hit, efter det så drog vi till Socken. Sen på lördag så var jag med brudarna! Vi åt godmiddag, bada badtunna, spelad spel, deep-talk, åkte moppe! Det var en apigt kul girls day! Kom hem vid klockan sex så gick jag och Henke och la oss! Sen igår så tog vi oss upp rätt tidigt efter allt ;) Gick på stan och tog en fika! Idag så blev det jobb idag igen!

Life is on it´s top!

Känner att det är dags att blogga ;)
Sen sist så har jag jobbat i massor! Träffat Emelie, ett bra sen sist ;) Varit med Henke. Spelat Sockencupen med Jonna, Henke, Erika, Jenny och Emil! Vi vann inte, men vi var ändå bäst! Sen så har jag och Malin haft en Girls Night! Åt B&J och såg Safe House och ett par OTH avsnitt, bra kväll! Om något tag så blir det att fara till ÖK och träffa moster, Håkan och mormor & äta middag med de! 
 
PS! Såg Gry Forsell på jobbet idag, det gjorde lätt dagen! 
 
 

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0