One Tree Hill

Jag hoppas verkligen att det blir en säsong 9:o av One Tree Hill. Jag har följt sereien enda sen starten av säsong 1. Jag bara älskar hur allt utvecklas med serien. Jag har inga favorit par längre, men sen säsong två så har Haley och Nathan varit högt upp. Serien har blivit bättre sen Quinn och Clay blev tillsammans och sen Brook och Julian blev tillsammans.




90210

90210 är en annan serie som jag kommer att sakna tills det bli säsongs premiär igen. Men där har jag som ingen favorit person eller favorit par eftersom alla är stört sköna!




Gossip Girl

Här får ni bilder från mitt favorti program Gossip Girl. Jag sitter bara och väntar på att det ska komma en till säsong! Mitt favorit par är Chuck and Blair. De måste bara måste bli tillsammans i nästa säsong. Det får inte bli Blair och Loui!


Morgon

Hallå. Nu så sitter jag och pluggar till mitt matte prov. De känns ju bra (eftersom det är de sista jag har i år!). Det kommer inget nytt avsnitt av Vampire Diares nu på ett tag :( I kväll så blir det att plugga matte och umgås med familjen (kanske hinner göra någon annat skol arbete färdigt).

Det jag skrev igår var för att jag var förbannad och ja bara allt på en och samma gång. För de som ville veta. Men nu så ska jag inte skriva något mer om det.

Ni kan få lite bilder sen :)

Skit

Nu så är jag sur, less och förbannad!! Orkar inte blogga något mer idag. Får ta och skriva mer img. Just nu känns det som att jag inte vill vakna och fara till skolan img. Allt känns så jäkla piss!

Sverige

JAAA!! Sverige är i VM final! Var bara tvungen att skriva det innan jag far till Sanna för att hämta en film och sen ner till stan och vara med Emelie :)


Water for elephantes

Ikv så ska jag på bio med världens bästa Emelie! :)


Rihanna

Har tagit några bilder från Rihannas nya video California King Bed


Sista matte provet av åttan

Nu så sitter jag i rödan och väntar på att spanskan ska börja. Då har jag text. Sen så har jag no förbered för morgondagens prov och sist så har jag engelska då jag har prov. Det kommer att gå bra! Det var nästan ingenting vi skulle plugga på till provet. Det var bara en massa glosor så det är lungt. Det brukar annars vara en massa gramatik med. Så det känndes skönt att det inte var gramatik med på provet.

Nästa fredag så ska jag ha matte prov men det är bara ett litet för att vi började med kapitlet i veckan. Och det är de sista som vi kommer att ha under den här terminen :)

Brännboll

Tjosan! :) Nu så har jag en och en halv timmas lunch. För de som ville veta. Sen så har vi musik och no. Vi har nu haft brännboll som var skoj. Tills det började att regna :( Det var inte roligt.

Jag vill utomlands! Jag satt och pratade med Malin om när hon var utomlands det lät ju så skönt. Men jag längtar mer till mitt USA. Som jag förhoppningsvis ska fara till. Om ett par år.

Om ett par helger så sticker jag till min underbara kusin och sover hos henne. Vi har bestämt att vi ska fara på bio då, äta ute och shoppa i massor. Jag ska köpa bikinisar, jeans shorts, glajor, linnen, t-shirtar, byxor, kjolar, klänningar och skor. Det blir väl också att köpa smink, smycken och hår grejer :)

Idag så MÅSTE jag plugga. Jag har engelska prov på torsdag, no prov på fredag och spanska prov på tisdag. Så det blir att insentivt plugga. Plus att jag har en massa text och glosor i spanskan. Jag måste också plugga matte.

Hellre så skulle jag ha viljat se på Gossip Girl, 90210, The Secret Life of the American Teenager, Hellcats, One Tree Hill och Glee! :) Men men det får jag göra en annan dag.


Bilder från Ida konfa

Idas konfa

Idag så har jag varit och sett på Idas konfa. Hon var ju så snygg och så duktig! Hon sjungde ju solo i kyrkan. Det skulle inte jag våga :)

Sen så for vi till Ida och fikade. Emelie var även dära. Jag ska ta och låna lite bilder av Emelie sen. Jag fotade typ bara två kanske tre bilder med mobilden. Det känndes ovärt när Pemlan hade med sin kamera.






Åå vad sur jag blir. Bilderna vrider sig. Ää ni får vända på huvudet eller på datorn :)

PS: Snart är det min tur ;)

Gött

Fredagen bestod av chips, fotboll och hockey vilket slutade med att Sverige vann mot Frankrike! Fotbollen så vann vi med 7-0! Men jag spelade inte stod itsället i kiosken med Sanna. Det gick ju lika bra att se matchen där ifrån men det var mycket varmare än ute kan jag berätta. Det blev alltså en riktig bra fredag :)



Chips

Igår så var det chips ätning som gällde. Mums! Kommer snart bilder :)

Beastly

Idag så har jag och Sanna varit domare i Risön. De gick bra det var till och med 11-manna jag dömde :) Assi vann med 9-1! Nu så har jag precis sett färdigt Beastly. Så grym film säger jag bara. Rekomderar den starkt!






Jag...

Träning och skola

Hejhej! I tisdags så hade jag matte prov (gick fan e mig bra!).

Sen så hade jag också fotbolls träning och igår så var jag och gymmade. Jag for vid två och gymmade och då så hade jag hela gymmet för mig själv! Sen så kom det folk med dte var som chill att vara själv på hela gymmet.

Idag så har vi spanska gloser det går riktigt bra att träna de! Kan snart alla.

Ett misstag jag gjorde i tisdags jag vaknade klockan sex. När jag började tio över nio!! Jag blev så lessen när jag fattade att vi hade sov morgon och vi började senare. Men men...

Igår så satt jag och kollade på kläder vilket får mig att längta på att sommaren kommer! Det känns så bra att det snart är sommar lov! Det är ju bara lite mer än en månad kvar ;) Jag sitter här och typ längta!

Jag vill göra en sak när jag går på gymnasiet. Det är att fara som utbytesstudent till USA och plugga ett år där. Har hört folk som har gjordt det och de säger att det är värt allt det kostar! :)

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0