Gotland

Hej!!
Jag har varit på semester den sista tiden. Har varit i Uppsala, Stockholm och Gotland!
Kan inte beskriva hur underbart roligt det var :) Det blir nog att jag kommer att blogga mer om det senare och lägga upp bilder! För bilder har jag i massor!! Gotland spenderades med min mamma, pappa och brorsa senare kom Ida, Julia, Maria och Anders. Det blev en väldigt lyckad semester helt enkelt!



Me and Malin

SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi kom 3:a!!! Det betyder att vi fick broms medalj :D Jippie!

HP for life!!




Från igår till idag så har Ida sovit här. Och det har varit Harry Potter det ända! <3

Music in my Heart

Just nu sitter jag och laddar över låtar till min iPod inför Gotland!! Som jag längtar och då tänkte jag att man kanske ska ladda över lite låtar.
Pluss så ser jag på fotboll underbart roligt! Hoppas på broms ;)

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2



Den här filmen måste bara ses säger jag det är den bästa EVER!!!

Pictures agin

Pictures


A long time ago

Förra veckan så var jag på stranden med Emelie, mamma, Hampus, Anton, Roger och David. Det var skit kul! Vad vi kom på är om man tycker havet är kallt så är det bara att åka i den tusen gånger kallare rutchkanan (stavning?). Så blir dte varmt som bara den sen när man går ut i vattnet. Samma kväll så for jag och Emelie och gymmade vilket var skönt som bara den det gick himla bra :)

Jag har också varit med Malin! Först så åt vi middag älg kött och hasselbaks potatis (underbart gott)! Sen så spelade vi kubb mot Hampus och Anton. Jag och Malin vann! :) Sen så cyklade vi iväg ner mot stan och fotade underbart gulliga bilder ;) Sen så cyklade vi hem.

Sen så har jag umgåst med Ida det är ju alltid underbart roligt! Och igår skulle vi ha HP maraton men vi hann inte se alla filmer. Och idag är dagen som är den bästa och sämsta! Det är Harry Potter grand finale! Det är den sista filmen som kommer ut. Jag kommer ju typ att gråta :( Det är ju så sorligt jag har ju växt upp med de!

Igår så var jag och brorsan och sprang. Har också hunnit med att städa och fixa i garderober. Men jag har också haft tid for det bästa Gilmore Girls!! Jag är nu på säsong 6 :)

Förlust

Det var en förjäklig förlust vi spelade så dåligt som bara den :(
Men nu så är det bara att tagga till broms matchen på söndag!!

Ska se The nine lifes of Chloe King nu och sen blir det att gossa med kudden :)

Josefin Öqvist

Jäklar vilket fint mål hon fick till!

Sverige-Japan

Nu så blir det att se Sverige-Japan!! Hoppas på vinst! :)

Lindbäck

Idag så har jag varit med Ida a.k.a. Lindbäck ;) Först så for jag till Ida då så  pratade vi om Harry Potter i 3D!! Sen så åt jag middag och sen så kom Lindbäck hit till mig :) Då så tog vi och nördade Sims 3 Prylpaket. Nu så ska jag nog ta och sova. För imorgon så ska vi fara och bada :)


VINST!!

Det blev vinst!! Med 2-1 till Sverige. Underbart bra det var att se vinsten :) Men det var en väldigt bra match av båda lagen. Men vårt Sverige är ju det bästa! :) Jag bara hoppade och tjot i soffan av lycka!! Och efter matchen så hörde man applåderna. Vi vann också hela gruppen!

Nilla Fischer

JA!!! 2-0 till oss det var Nilla Fischer som gjorde målet. Satans vad DUKTIG! :) Lycka är allt jag säger!


Sverige-USA

Nu har matchen varit i 20 minuter. Och Lisa Dahlkvist hon är min hjälte just nu! Efter 15 minuter så fick vi straff och hon satt den!!! Jag sitter bara och hoppas på mer mål av den svenska sidan :) Lycklig tjej!


Tom Andrews

Lyssnade på den här killen när jag var med Malin i igår och han är wonderful ;)



Lyssna på den här killen säger jag bara! Han är totally awesome :)
Rekommenderas starkt till alla!!

Movies

Hallåjs ;)

Igår så for jag till Malin där sov jag och kom hem tidigare idag. Det var trevligt och många skratt blev det kan jag säga! :)
Vi såg Grown Ups, Jennifer´s Body, Ramona and Beezus och The Roommate. Jag kan säga att alla rekomderas starkt :D

Igår så var vi även och badade vi cyklade dit från Malin och det tog kanske 10-15 mintuer. Vattnet var faktist väldigt varmt!


JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0