EM 2012

Igår så blev det jobb! Sen så for vi till fafa! Jag och syster yster drog ut på en spring tur! Det blev 5,5 km :) Hannah var dock snabbare, så nu blir det att träna som tusan för att bli bättre! Efter det så kom finis och vi såg på Spanien-Portugal matchen, Spanien vann!! Idag så var jag med Hannah ett tag, sen med Henke och nyss så for bästa Ida hem! Ida och jag spelade Lego Star Wars, bästa spelet någonsin! ;) Ikv så blir det att se ännu mer fotboll Tyskland-Italien. 
 

Midsommar helgen

Från måndag till torsdag förra veckan så jobbade jag! Skoj :) Sen på torsdag kväll så kom Henke hit och vi tog det chill. Sen i fredags så for vi till Socken senare, såg en del av fotbolls matchen, spelade brännboll och umgicks med alla därifrån! Sen i lördags så gick vi ut och gå, satt ute och tog det lugnt. Sen så började vi att rulla hem. Duschade, sminkade mig och fixade sånt till det skulle komma folk på middag. Vi åt god mat, spelade kubb och såg på fotboll. Igår så blev det att umgås med Hannah&Ante och sen så såg vi på fotbollen. Idag så blir det att tvätta och städa i mitt rum, super rolig dag! 

I lördags så blev det att jag och hjärtat sov i Socken. Vi tog det bara allmänt lugnt! Sen igår så såg vi en massa Prison Break. Sen så for vi hem. Vi åt middag, gick ut & gå och såg på film. Bra helg helt enkelt! ♥
 
 
Fin bild sen i fredags! ;)

Dansa Pausa

En dryg vecka sen jag tittade i här sist! Jag har hunnit jobba mina tre första dagar, grillat med Ida, gått lång prommis, varit ute i solen, varit på Kulturnatta, sett en massa fotbolls-EM matcher, varit med Henke, spenderat tid med Hannah, fotat, sett på fotboll på Furu, cyklat en massa, & använt sommakläder!

The beginning of summer

I fredags så var det avslutning! Skönt ;) Sen så blev det att fara på student middag! Umgicks en hel del med Ida och Johannes. Och tjockade oss :) Sen så kom Henke! Fick blommor och ett pandora halsband av han! Sötis ♥ Sen så såg vi en film på kvällen. Sen på lördag så gick vi ut och gå. Sen så tog vi det chill. Jag lagade mat!! Haha världs nyhet ;) Sen idag så har jag bara tagit det lugnt, pratat med Hannah och nu så ser jag på fotboll. Spanien-Italien. Spanien måste vinna! Img så kommer finaste syster hem!! Sen så blir det att fara och se på Hampus skolavslutning!

Sommarlov!!

Sommarlov så jäkla skönt!! ♥

Världens finaste klass!! 9C ;)

Kommer att sakna min fina klass så himla mycket! Vi kommer inte att gå tsm nå mer nu... Två flyttar till Luleå, en till Boden och en till Spaninen. Resten kommer att börja på gymnasiet här hemma. Men det kommer inte att vara samma sak!
Något jag inte fattar är att jag just har gått ut grundskolan!!! ;) Helt sjukt kan inte riktigt greppa det!
Livet är på topp! ♥

Avslutnings middag!

Igår på kvällen så var det avslutnings middag! Stoppade på mina lösnagalar, fint är det men mycket jobbigare att göra saker. Sen efter avslutningen så tände jag ljus och kröp under täcket och hade det mys!

Kiss me

I fredags så såg jag när Anton Hysén vann! Så grymt duktig han är ;) Sen i lördags så for jag till Ida. Vi gick på stan, solade, färgade ögonbrynen och såg på fotboll. Sen så blev det tacos till middag, så himla gott! Sen så for jag och hjärtat till Socken. Kom hem i morse och har fixa till min kläning som jag ska ha på avslutnings middagen. Den var lite för lång, men nu så är det fixat. Nu så blir det att fara till farfar och sen så ska papi få blondera mitt hår!

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0