Heading back home

Har kommit hem från en helg i Luleå med allt från fika med mamma, pappa, Hampe, momo och fina kusin Ida! Sen så hälsade vi på Urban och Monika som jag inte har sett på år! Kändes så skönt att se de efter all tid :) Sen så har jag köpt en poncho och en ring. Sen så fick jag ett headset av papi och ett par öronghängen och ett halsband från min kära mormor! Sen så for vi på Waldorfs och åt middag. Sen så såg vi FastFive i husvagnen och åt Ben & Jerrys. En riktig helg ;) Nu så har precis min väldigt fina vän Ida kom hit en riktigt fin helg alltså! <3






Bilden är från Ida!

Shoes that I want!!

purplepaperline BIGHEARTDIARY i'll be the best you never had ❤ vale kabande☮ Tumblr cute, fashion, heels, shoes - inspiring picture on Favim.com Gorgeous pumps *.* shoes♥ | Flickr: Intercambio de fotos shoes2♥ | Flickr: Intercambio de fotos Gorgeous pumps *.* Gorgeous pumps *.* My Own Monster εïз

Good Grades

Jippie!!! Jag fick VG+ på både SO provet och engelska provet. En bra start på året alltså! ;) Nu så ska jag ha engelska sen SO så att jag slutar tidigare imorgon och sen så kommer de från gymnasiet och ska prata om det. Sen ikväll så far jag väl och springer sen så måste jag plugga spanska och NO. Sen så blir det att se Robinson.


Ciao ;)



little beautiful bird

It's pouring raining

Igår så var jag och tränade fotboll då så blev det att vi tränade med de mindre. Sen så åkte jag och Linnéa hem med Anders.

Nu så sitter jag på skolan med Malin vi har haft spanska nu på morgon. Om en halv timma så har jag SO prov om Revolutionerna (den industrielle, franska och den amerikanska). Sjukt taggad jag är!! Sen så har jag idrott och engelska sen så slutar jag för dagen.

Efter skolan så ska jag fara och gymma ;) Känns så himmla skönt har inte varit på ett tag så nu är det dax. Sen så blir det att plugga spanska glosor och till NO provet kanske man också hinner börja på inlämnings uppgiften i SO:n. Sen så hoppas jag på att hinna se 90210, Awkward och Ringer.

Är så taggad att se 90210 har längtat så till den här säsongen ;)

I love LA

Jag skulle så gärna bo i LA!! När jag och Malin satt och såg på 90210 så insåg jag hur gärna jag skulle vilja bo där ;)


Tumblr_lrbsszwfq91r2x2qco1_500_large

Time to go

Nu så sitter jag och pluggar har slutat vid två idag. Imorgon har jag mitt första stora prov, i SO. Det känns ju grymt bra. Om något tag så ska jag ta och träna sen så blir det att plugga ännu mer och så kanske man hinner se Idol och The Lying Game. Men nu så ska jag ta och gå.

Hejsvejs ;)



The Vampire Diares

Mitt älskade VD börjar på fredag!!!



Normal_rolling002_large

Love is what I want

I wish I had an ocean

I want to be seen in those shoes

Screw calm and get angry!

Don’t worry about a thing, every little thing is gonna be just fine

I lördags till söndags så spenderade jag min tid hos fina Malin. Vi såg 90210 och åt Ben & Jerrys underbara helg! Men idag så är det underbara skola. Man går ju också till halv fyra, jippie... Ska ta och gå nu ;)





Börjar på onsdag!!!

I'm gonna walk to you, if that what it takes

Om något tag så blir det att fara mot Malin, det blir att sova där också ;) Så det blir att packa nu då och fixa till lite på rummet.




Kommer inte att blogga förens imorgon då så vi hörs ;)

I'm gonna be the bigger person

Men hallåjs!

Efter en fredag i skolan så blev det sedan mysfika med mamma på Lyktan. Efter det så cyklade jag hem och och mamma for och handlade. Då så tog jag mig lite tid att se på Americas Next Top Model som var på teven. Men det var bara en gammal säsong. Sen så blev det middag och nu så sitter jag och lyssnar på Conor Maynard och Ebony Day som sjöng Next To You. Snart så blir det väl att dyka in i pluggandet vill inte ha kvar det till senare i helgen. Men det blir nog ändå att plugga senare också. Sen så kanske man tar och ser på Jersey Shore och sen ikväll så blir det att se Idol. Imorgon blir det party hos bruden här nedan för ;)




Overtime

Men hallåjs ;)
Om något tag så ska jag börja cykla till skolan. Har precis sminkat mig och har jag pluggat spanska och ätit frukost. Har spanska glosor och text idag (jippie). Vi har också idrott och då ska vi har konditions test med tjejerna från klassen. Men jag är den ända tjejen som ska göra det, roligt eller så inte. Imorgon så ska jag sova hos Malin då ska vi ha 90210 maraton tagga till tusen!!! Nu så ska jag ta och göra mig färdig, höres ;)



Regn...

Har just komit hem från fotbolls träningen ;) Den var ju mysigt blöt också. Det spö regnade ju nästan hela tiden. Nu så ska jag ta och hoppa i en varm dusch och sen så blir det Robinson och spanska plugg.



Stefan Liv!!




En sådan jäkla bra målvakt har dött... Stefan Liv dog i flygplanskraschen i Ryssland. Rest in pice Stefan!

Away to school

Jaja nu ska jag i alla fall fara med bussen mot skolan. Tänkte cykla men det ska regna hela dagen så det är bäst att ta bussen. Igår så målade jag naglarna de blev en av Mavalas nagelack Waikiki Orange 169 ;) Suprbra! Idag så har jag en kort dag och det är bra lektioner så det kommer att gå ganska fort. Sen så blir det träning på kvällen. Det blir också att plugga och se Robinson. Ses ;)



I Smile When Your Around

Hej fina ni!
Jag sitter på skolan och väntar att spanskan ska börja med Malin. Nu så har vi bestämt att vi ska ha 90210 maraton med Ben & Jerrys!! Perfekt helg alltså plus att den ska spenderas med fina Malin!





VMA

Nu så har jag sett VMA kan säga att det var bara helt underbart! När Beyonce visar sin mage så ser man Jay-Z som är typ över lycklig i bakgrunden. Måste säga att hon också hade det bästa framträdandet :)




Tävling

Jag är med och tävlar på http://www.sandrabloggar.se/ om att vinna ett present kort på SmartGirl.

Snart så blir det att se Idol. Jag tycker att juryn var mycket bättre förra året. Baggarna gillar jag och Pelle men Bard usch fy och blä säger jag bara om honom!! Sen så ska jag plugga lite matte och tagga för img då jag ska se The Secret Life of the American Teenager. Sen så ska jag även till skolan plus så blir det att träna på kvället och så blir det självklart att plugga och att se Idol.





Jeffrey Campbell sko tävling!!

Är med och tävlar om att vinna ett par Jeffrey Campbell skor!! De är så underbara. Var med och tävla!


http://fashionpunsh.blogg.se/



The Secret Life of the American Teenager

Aftermath
Bedside Manner
Making Graduation Memories
What She\'s Been Waiting For ...

My friends

I helgen så har jag varit och fiskat med familjen i Kamlungen. Vi fiskade, satt vid brasan och såg på Fångarna på fortet. Sen så på söndag när jag kom hem så for jag med Emelie och Roger för att se när Linnéa körde rally cross. Nenna du är helt underbart duktig!! Men Rumpan du behöver inte bo så långt borta!! Sen så for vi därifrån efter tre. Då så åt jag middag med familjen och sen så for vi till farfar för att umgås. Sen så for jag hem för att plugga matte.

Imorse så cyklade jag med Jullan till skolan. Ikväll så blir det att plugga so, no och matte och sen så ska jag se Idol. Kanske far och tar en spring tur också. Men jag måste lägga mig tidigt för att jag ska se The Secret Life of the American Teengare!!! Jag är helt kär i det.

SE!!

Bed Head

Mitt älskade hårsprey från Bed Head börjar att ta slut... Inte bra kan jag säga. Engelska provet däremot gick jättebra! Imorgon så har vi spanska glosor tagga och så ska vi skriva ett brev på spanska. Jag har bara hunnit skriva Hola, me llamo Julia. Tengo quince años. Greate säger jag bara. Det går ju apbra! Ää ska ta och plugga spanska nu sen så ska jag plugga lite matte och kanske man tar och pluggar lite no och spanska. Sen så tar man sig och bänkar sig framför Robinson. Jag tror faktist att det här året kommer att bli så mycket bättre än de andra åren.

PS:
Mitt ben är helt stört!! Är så less, det har inte blivit bättre. Så kunde inte fara på träningen ikväll. Har haft på värmebyxor för att se om det blir bättre men inte de. Men nu så har jag stoppat på Zon. Hoppas det funkar för imorgon så ska vi ha fri idrott och tävla mot varandra i klassen!


Tigi Bed Head Masterpiece Hairspray i gruppen Hårvård / Styling / All Styling hos Lyko Hair AB (35-148)

Cirkeln

Min älskade mamma köpte en bok som heter Cirkeln. Jag bara älskar den!! Man måste läsa den om man kan.




JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0