Jag älskar lov!

I går så blev det att umgås med mina fina tjejor! Vi så film och snackade och bara tog det lugnt! Sen så kom min efterlängtade pojkvän! Som jag saknat dig, hihi! ♥ Ikväll så ska vi fara och se Skyfall, med hans parents! Sen så får vi se vad det blir. Img så blir det att fara till bästa Ida!
 
 

Mums ;)

En apigt snygg 60 årig! Kan bara säga mums och han är så himla duktig! ♥

Shopping!

TINDRA MYS Doftande blockljus IKEALYCKOAX Påslakan 1 örngott IKEA Kammad bomull; ger mjuka sängkläder med extra slät och jämn väv.MALIN BLAD Påslakan 1 örngott IKEA
Fick med mig hem en jacka och en fleece från Haglöfs, tack pappa! ♥ Sen så blev det också ljus, och två påslakan från Ikea, tack mamma! ♥ Nu så blir det att plocka rätt på kläder, böcker, damsuga och sen se på Solsidan! Min käraste syster åker hem img, det känns trist! Sen img så ska jag byta sängkläder och damsuga huset! Sen så kommer Ida och Malin hit för film mys! Sen så kommer min älskade pojkvän äntligen hem, så jag har saknat dig! ♥♥♥ Då blir det bara att mysa!

Fancy

Blev lite prov sminkning idag också! Resultatet blev som det blev.                              
 
 
 
 
 

Vad jag vill ha i julklapp!

TR1772-051-18

Finally found you

Ett tag sen sist då! På fredagen så blev det prommis och mys med bästa Henke! Sen på lördagen så flyttade momme hit! Så då blev det att packa upp och stöka till i hennes lägenhet hela dagen. Sen så for vi och åt middag på kina, gott! Efter det så for vi hem och då så blev det mer mys med hjärtat! På söndag så for jag till farfar och sen så tog jag en prommis till mormor.
 
 
Sen i måndags så blev det skola som vanligt och sen så gick jag till mormor och hjälpte hon att packa upp! Sen så kom familjen, vi for och kollade på möbler till momme och sen så åt vi middag, for hem och pluggade! Sen så kom världens finaste kille hit för mys, innan han skulle fara! Sen så var det skola på tisdag, kort dag så det var skönt!
 
I går och idag så har det inte blivit någon skola, har fått feber och har huvudvärk inte skoj! Men plusset med det är att jag har sovit, myst i min onepiece och sett serier. Nu så är jag pojkvänlös till nästa tisdag. Så det blir att umgås med bästa syster som har kommit hem i natt! Ha film kväll med brudarna. 
 
 
Saknar mitt blonda hår ibland!

Fika på ekonomin i morse och sen fika igen sist på dan då vi har ekonomi igen! Annars så har jag har spanska, skoj som vanligt...! Och om något tag så har jag psykologi. Sen så slutar jag hakv fyra.
 
Så blir det att jag ska göra middag och sen städa och sen plugga engelska och om jag får tid matte. Annars så ska jag försöka att andas där emellan! 
 
Världens finaste! ♥

It's rolls on

I söndag kväll så blev det att se Solsidan! Med snygg Henke Larsson var ju med!! Det gjorde allt så mycket bättre ;) Sen igår så hade jag skola som vanligt sen så kom min finaste! Jag gjorde pizza, duktig! Haha ;) Sen så slog vi på den nyaste Johan Falk och myste! Idag så blir det en kortare dag är vanligt! Vilken känns väldigt skönt! När jag kommer hem så ska jag slå igång en tvätt, fara på stan med mamma och bror och kolla på vinter kläder. Sen plugga ekonomi och svenska. Efter det så ska jag iväg på spining med Jullan!
 

Pluggis

Har gjort bort en hel del ekonomi plugg! Bra gjort Julia! ;) Känns som att jag har massvis att plugga. Sen så blir det att dra hem och mysa med min fina!

Puss!

Feeling good like hell!

I fredags så hade jag lång dag igen...! Sen så åt vi tacos! Mums ;) Efter det så drog vi till Socken och bara tog det lugnt.

Idag så har jag, Jonna och Ann-Sofie till Morjärv. Sen så pumsade vi och nu så ser vi på hockey!

Sen så ska vi äta planka och se nå film och mysa!

Latest

Sen sista så har jag varit och lunchat med Malin. Sett bio med Henke. Satt i hårbomben i håret. Städat. Köpt en ny mössa. Lagat mat. Pluggat. Och bara svammlat!
 
Till helgen så blir det att jag ska mysa med hjärtat, träffa moster, Håkan, mormor och Oskar!
 
Tagga Twininght! Den sista twilight filmen kommer 13/11
 
Nu så blir det att göra sig färdig och ta bussen till skolan! Har två ekonomi lektioner, psykologi och spanska! Slutar halv fyra...! Sen så blir det att göra middag!
 
Saknar fotbollen! ♥

Taken 2

I lördags så tog vi det bara lugnt, såg hockey och myste! ♥ Sen så började vi att se skräckis men fortsatte att se den på söndag! 
 
Idag så är det skola som vanligt! Skoj. Sen så måste jag köpa en färgbomb, och sen så kommer Henke. Vi ska fara och se Taken 2 ikväll! Tagga ;)
  

Jag gillar skruvkork! ;)

Dagen har bestått utav historie genomgång, simning på idrotten, engelska text, matte prov, red bull med skruvkork, umgåts med de bästa, nu mys med min fina! 
 
Sen ikv så ska vi se Johan Falk och blir det B&J mys! ♥
 

Plugg..!

Idag så har jag haft ekonomi x2, psykologi och spanska! Annars så har jag svammlat med bästa tjejorna! Planerat för klass resan 2015! ♥ För ett tag sen så har jag ätit, nu så blir det ännu mer plugg, matte prov & engelska läxa till img! 
 

Turn me on

Har haft måbra dag på morgonen. Sen for jag, Ellen, Malin, Emilia, Moa och Johanna och åt lunch på Kina! Så himla gott! ♥ Nu så har jag engelska som sista lektion för idag, och för att klara av den så dricker jag PK. Cool tjej här liksom...eller inte!
 

Det flyter på

Idag så har jag fått resultatet av företagsprovet och fick ett B! Så happy jag blev! Jag ♥ min lärare! Senare idag så har jag spanska glosor, och de tar aldrig slut... Aja ska ta och fortsätta skriva på min psykologi uppgift nudå! 
483360_10152115978845366_390210110_n_large

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0