Dag 21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

WOW vilken snygging!! Hahaha nä men skoja bara men ja det är en bra fråga.

Dag 20 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

Dag 18 – En bild på det jag köpte senast



Första Advent

Nu så har jag äntligen gjort färdigt NO provet!! Har varit och kollat på banyd idag med Idis. Men det slutade i förlust för Kalix mot GAIS. Jag har även bakat pepparkakor! Så himla gott. Men det känns inte som första advent då när det inte finns nå snö ute... Ska väl äta middag om ett tag. Efter det så blir det att plugga matte och fixa nå inlämnings uppgift. Ska även lyssna på lite Beyonce ;)

Puss

Dag 17 – Min favoritglass

Den här var nog den enklaste. Ben&Jerrys så klart!!





Dag 16 – Fem saker jag inte klarar mig utan en dag

  • Mobilen
  • Musik
  • Datorn
  • Malin/kompisar (hon tvingade mig att skriva det ;)!!
  • Familjen


Dag 15 – Något jag längtar efter

Snö! Jul, tills jag fyller 16 och LOV!!




Study time...

Test nationella i engelska idag igen då. Så har vi hemprov i kemiska bindningar i helgen. Och spanska text tills imorgon. Ska ha skrivit klart en krönika och en debatt tills måndag. Skriva en 12 uppgifter till HK:n. Vara redo för fem kontroll frågor på måndag uti hemprovet. Plugga till matte prov nästa vecka. Spanska prov nästa vecka. Musik prov veckan där på. Och veckan där på no prov igen! Toppen... Har varit på Furuhed ikväll och kollat när det var öppet hus. Var med Malin, pappa och hennes mamma. Kollade på ekonomi och samhälls med inriktning på betendevetenskap. Det är nog något av de som det blir att läsa nästa år. Har aeorobic redovisning imorgon med Simona. Måste fara och gymma också känner jag. Blir nog att göra det till helgen om man har tid med annat än pluggandet...

Dag 14 – Det här får mig att börja gråta

Det är mycket! Bra filmer, underbara serier, bråk och fina låtar :)



Monday MoodLifters! « This Girl Fashion DiaryMonday MoodLifters! « This Girl Fashion Diary

Dag 13 – Det här får mig att må bättre

Fotboll, musik och vänner!



96-laget


Höstfest

Igår så var det skola på dagen. Sen på kvällen så var det höstfest! Trodde att det skulle vara hemskt... Men det var faktist roligt ;) Ska gå ner mot spanskan nu!

Dag 19 – Min favorit film



Bästa filmen EVER!! ♥

Spotify :(

Igår var en seg och ovärd skoldag. Hade bara två lektioner och ev:n. Det blev inte att vi hade någon slöjd igår. Idag så blir det sen att fara på lucia träning. Jag är inte glad min tid på Spotify tog just slut!! Ska ta och gå nu hejs ;)

Dag 12 – Mitt drömbröllop

Har inte tänkt på det ännu men det ska vara med killen jag älskar!
Tumblr_luz6miyvdd1qb9d8io1_500_large

Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på



Gotland!

Breaking Dawn Part 1

I veckan så har jag haft prao och jag har varit på Team Sportia. Som jag har trivits! Alla som jobbar där har varit helt underbara och jag kunde inte haft en bättre prao plats! Om nå tag så kommer Jullan så ska vi och möta upp Ida på stan. Efter det så blir det att se Breaking Dawn!! Jag har längtat som tusan ;)

Zumba

Igår var jag på Zumba med Malin. Satans vad roligt!! Det var väldigt svårt i början men sen så började man att hänga med. Vi hade världens bästa ledare Emma. Hon är så jäkla cool och var så himla duktig på Zumba. Snart så blir det matte. Slutar halv tre idag sen så blir det att se Idol och gå ut och gå :)

Dag 10 – Någonting jag oroar mig för

Gymnasievalet!!!




EMA awards

Idag så har jag varit och gymmat med Linnéa. Jag hade även första lucia träningen idag. Imorgon så blir det skola och sen så ska jag och Jullan ut och gå! Har även hunnat se EMA awards ;) Kan säga att det var grymt som tusan!








Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Träna

Var ute på promenad med Julia igår och en massa snack på det. Sen idag så ska jag och Linnéa och gymma. Jag och Malin har också bokat till på torsdag att fara på Zumba första gången men det blir nog bra!

Dag 8 – En bild på mig för ett år sen

Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade



Jag blir väldigt lätt sur och ställer för höga krav.

Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 5 miljoner

Då skulle jag leva livet! Skulle resa, shoppa och bara ha det bra :)


HappiesTeenage Dream couple, happy, love, text - inspiring picture on Favim.comFotos del muro

Umeå

Har varit i Umeå de senaste dagarna. Ida och Vilma mötte mig utan för sjukhuset när jag kom till Umeå. Då så var vi på sjukhuset och fick jag se vart Lasse jobbade. Sedan så åkte vi med Peter till Rödå där de bor. Sen så sminkade vi oss till vampyrer! Sen så for vi på Halloween fest med hennes kompisar som var jätte söta! Vi sovde även där. Vi for hem vid tre. Vi var sjukt trötta den dagen. Och jag såg ut som en zombie!! Skojar inte... Vi umgicks med Vilma och såg på en film. Den natten satt jag och Ida och pratade om allt från killar till musik ;) Sen dagen efter när vi vaknade så tog vi det bara lugnt först sen så åt vi frukost och såg på tv och pratade, efter det så åt vi lunch. Efter det så kom Lasse så började vi att åka hem. Vi stannade i Skellefteå och åt skrovmål!! Flott ;) Sen så satt vi och diggade Adele och Maroon5 på vägen hem. Sen igår så såg jag Robinson. Tänkte verkligen packa upp väskan men orkade verkligen inte. Idag så måste jag städa rummet, plugga, fixa mitt aeorobik (stavning!?) pass till skolan och packa upp väskan. Ska även ladda över bilderna till datorn från kameran och mobilen och sen redigera de. Sen ikväll så kommer Emelie! Sen imorgon så ska Malin komma hit ;)






Bilderna lånade jag från Ida Larsson

I'm coming to you

Just nu så sitter jag på bussen på väg till käraste Ida. Jag ska ta och sova där, vi ska också på halloween part hos hennes kompisar. Det tar bara nästan sex timmar att åka buss väldigt kul alltså. Men jag har en iPod full laddad med musik så det kommer nog att bli bra. När jag kommer fram så komer Ida, Lasse och Vilma och hämtar mig. Sen på blir det att vi ska ha det trevligt och umgås!

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0