Andthatswhoiam

Suggested by slut-aliciousSuggested by mexigurl5Suggested by exxraSuggested by http://reaching-for-hope.tumblr.com/
 

Hihi!

Idag så har jag och älsklingen mysigt sen så färgade jag håret på han! Hihi ;) Snyggt blev det i alla fall! 
 

Cosy

Vi har varit och kollat på en hel del lägenheter! Ätit middag hos mormor! Sett Johan Falk 9! Om något tag så ska vi se på The Texas Chainsaw Massacre! Sen blir det nog bara att pumsa! Mys! 
 

I got glasses!

Igår blev det 12 timmars skola! Skoj! men det belönades med ingen skola alls idag! Vilken var azum! Planerna för idag har varit olika hela veckan. Men till slut så blev det att jag tog en sovmorgon till efter åtta och sen frukost framför MTV. Sen så gick jag och duschade och sen blev det en prommis med hundarna. Efter det så gick jag till farfar, fick dock fightas lite med dörren för att verkligen komma in till han... Sen så for jag hem fixade mig efter det så kom pappa och Hampus, for på stan och lämnade igen en Johan Falk film som jag hade hyrt igår kväll. Sen så for vi för att hämta upp mamma. När vi hade gjort det så for vi till Luleå för att skaffa glasögon till mig och pappa. För mig blev det två par glasögon får nog hämta upp de någon gång näste vecka eller veckan efter det. Sen så for vi och kollade på en bäddsoffa till Hampus. Sen blev det middag på max och sen fara hem möt Kölis. Vi for och lämnade moror hemma hos hon och sen så for jag och träffade min älskade Henke. Efter det så for vi och kollade på en lägenhet, jag kan bara säga att lägenheten var inte lika snygg som killen som ägde den!! Men nu så ska jag ta och mysa med Henke. Vi blir nog bara hemma och tar det lugnt i helgen har inga andra planer ännu i alla fall.
 
Skillnad från förra inlägget som Malin tyckte att jag skulle göra kort så blev det här väldigt långt! Roligt för er som orkar läsa igenom allt! Till och med Henke börjar bli less på att jag skriver! Haha ;)

Party!

Jag vill bara dansa hela natten lång med de bästa! Fest snart, snälla någon?!
 
 
 

Almost black!

Igår så såg vi Johan Falk. Idag så har jag pluggat, bakat x2 och tagit det lugnt. Nu så ska jag hoppa i duschen, fika och plugga. Julklapparna börjar att bli mer och mer färdiga! Det är bara en som jag inte har någon aning om vad jag ska ge! Annars så har vi bara skola till på torsdag, lediga fredag för att vi har öppet hus på torsdag kväll! Sen helgen efter det så ska vi ner till Stockholm! Där ska jag shoppa och köpa lite julklappar, se Tomas Ledin och bara mysa!
 

Färgat håret!

Igår så var jag och såg Twilight med bästa tjejer! Filmen var helt amazing! Taylor Lautner är så himla snygg! Sen så for jag och Henke till Socken. Igår så såg vi en film och sen så sov vi. Dagen har bestått av prommis, jag och Jonna har färgat håret på varann. Nu så ser vi hockey och dricker glögg. Får se vad det blir att göra resten utav kvällen! Kramis!

Twilight

Nu Twilight med tjejorna! 

Little things

Känner att det är ett tag sen jag kikade in här sist! Har helt enkelt kännt att jag inte har haft extra tid att lägga här! Men nu så!
 
Har haft psykologi prov, C på historia provet, alla rätt på spanskan! Imorgon så har jag matte prov, ska läsa en engelska bok och även engelska läxa! På kvällen ska jag belöna mig själv med att fara och se Twlight Breaking Dawn Part 2 med ett par underbara brudar! Sen så ska jag och älsklingen fara till Socken. På lördag så blir det att plugga och ska Jonna färga mitt hår! Det behövs verkligen att göras något åt mitt hår! Mår typ dåligt varje gång jag ser håret i spegeln! I-landsproblem jag vet. Sen så har jag spanska och samhällsprov nästa vecka! Har även öppet hus på skolan! Jag och Robin ska representera Ekonomi, skoj! Aja nu ska jag köra ett sista rycke plugg!
 
PS: Mitt hjärta har äntligen flyttat tillbaks till Kalix!! ♥♥ Älska!
 
Har ni hört 1D nya album?! Helt freaking amazing!

Yeah!

Sen sist så har jag och Henke varit i Socken sett hockey x2, varit till Luleå, spelat spel, prommis till jaktstugan, ätit gomat, druckit glögg, bastat, sett film, sett solsidan och myst!
 
Idag så är det skola igen efter en välbehövlig lov vecka! Har lite att göra! Svenska bok onsdag, svenska uppgifter tisdag, historia prov fredag och psykologi grejs!

Living life to the fullest!

Skyfall var bra! Med snygg Daniel Craig och Ola Rapace mums! Haha ;) Igår så var jag hos momrmor hela dagen bakade muffins och sånt. Sen så for jag hem fixade mig och sen kom Malin. Efter ett tag så for vi mot Ida! Hos Ida åt vi tacos, såg skräckis, spelade twister och körde kropp mot kropp! Men jag måste säga att jag och Ida var bäst på twister! Om något tag så kommer fin Henke hit! Sen så far vi mot Socken och ser hockey och myser!
 

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0