You are the world to me!

I tisdags så var jag och Ida på stan. Köpte ett par svarta ballerina skor till påskdansen! Igår så var vi på världens knäppaste dans! Det slutade med att tre vuxna karlar och en kvinna stod helt totalt nakna på scenen. Inte min smak av sak liksom. Sen så gick jag och Ida på stan och sen så for vi hem till mig. Det blev en massa nödvändigt snack! Idag så kommer världens bästa syster Hannah hem! ♥ Nu så är jag tyvär på skolan... Börjar inte förens 10.30 och bild och sen so en timma och sen så slutar jag! Längtar ;) Sen så blir det att plugga spanska futurum! Skoj...

PS: Igår så tog min finaste lillebror fjortis bild!!


Live Love Laugh

Igår så var jag ute och gick med Jullan sen på kvällen så drog jag mig till Ida! Nu idag så är det skola igen som vanligt! Sen efter skolan så blir det plugg som vanligt!! Img så ska jag och Ida på stan efter skolan för att kolla på skort till påskdansen :)

I fell for you

Fredag: Skola, var med Henke, såg Troja och tog det allmänt chill!
Lördag: Var i Socken, åkte skoter, var ute i fin vädret, for till Kalix och såg The Hunger Games med Henke, Malin och Emil!
Söndag: Plugga, städa och vara med Ida&Julia!



Ai se eu te pego

Jag typ dog igår hade apigt ont i ryggen... Men idag är allt fine! Idag så hade jag först no en timma, och nu så har vi håll till 10.35 (roligt)! Läraren var borta så, sen så ha vi bild till 11.30 sen så slutar vi! Värd dag...

Föresten Malin I will give you all the details later! ;)


Always and forever

Har klarat mina mål, med bragdloppet i år! Vi klarade det på mindre än två timmar, det tog bara 1,55 timmar. Åkte även snabbare än killarna i klassen! Stolt brud! ;) Men jag fick två fett stora skavsår på det, det känns ju grymt! Eller så inte... Nu så har jag duschat och ska bara ta det chill resten av dagen och plugga spanska.


Always-and-forever-naley-20577555-2007-1200_large
Tumblr_ll50wbdifr1qzgb04o1_500_large59527_475467015389_9044240389_7216280_6118499_n_largeTumblr_lfglxgq5z81qe2hkjo1_500_largeTumblr_ld8zq5oixe1qe2hkjo1_500_largeTumblr_lpxq5lkc2x1qjk28wo1_500_large

Taylor Swift - Mine


Så himla fin låt! Dör varje gång jag hör den ;)

Bragdlopp...!

Tagga bragdloppet idag då! Eller så inte... 1,2 mil på skidor, inte riktigt min grej kan jag säga! Men mitt och Malins mål är att vi fixar det på mindre än två timmar! Lång tid, eller vad?! Men det är inte så lång tid för oss. Sen så blir det att dööö och duscha när jag kommer hem!



Pumped up kicks

I lördags så tog jag det allmänt chill! På dan så for familjen till farfar och umgicks med han. Sen så åt jag middag. Sen så for jag och Henke till Socken. Umgicks med hans familj och så såg vi Huvudjägarna. Igår så såg vi en av Hannibal Lecter filmerna, mys! Sen på dan så for jag till Ida, vi sjöng SingStar och såg hockey! Jädrans Luleå förlorade och åkte ur... Men Skellefteå vann ialla fall! Sen på kvällen så var jag bara med familjen och tog det chill, mamma och jag gjorde smoothie! Gott, eller vad?! ;) Idag så gick vi brudar från klassen och provade klasströjorna eller mucktröjorna (som en del säger) sista lektionen nudå, sen så ska jag och Ida iväg ett tag och sen så blir det att dra hem!



My heart belongs to you

Igår så såg jag en hel del Gilmore Girls, var med Henke ett tag, så på hocky jäkla Luleå förlorade mot AIK med 3-2! Och Skellefteå förlorade mot Modo med 2-1! Dåligt...! Sen så blev det en del plugg till samhällsekonomi provet.


Mv5bmta4njuxndyxotleqtjeqwpwz15bbwu3mde3njm5nju_._v1._sx640_sy999__largeKenny_wormald_og_ju_219510t_large
Fin film!

I love you

Har just gjort första delen av nationella i no. Det gick som det gick... Men men. Har första delen av andra delen 11.20! Taggar :D Sen så har jag idrott och engelska sen så slutar jag! Fick bara VG på engelska provet, trodde verkligen att jag skulle få MVG. Inte roligt! Jaja. Sen ikv så blir det att plugga till samhällsekonomi provet på fredag + spanska glosor på fredag!
Tumblr_m0tq4ym2fs1rqsq8zo1_500_large

DKNY

Första skol dagen efter sportlovet! Underbart roligt liksom ;) Började med ett jätte långt so pass, sen så hade jag lunch (plättar), syslöjs (klänningen har äntligen börjat att bli något!), matte nudå och sen ev! Tagga att sluta, sen så ska jag gå hem! ;) Sen så blir det plugg ikv. Längtar!


My world is pretty great right now!


Make everyday count

Jag och Ida såg Captain America. Jäkligt bra film! Sen så sovde andra Ida här från onsdag till torsdag. Vi hade det allmänt bäst! For med Henke till Boden i torsdags. På fredag så for vi till Storklinten för slalom åkning! Sen så åt vi ute. Sen i lördags så for vi till Luleå. Belv shopping för min del! Köpte ett par jeans, öronhängen, ring, bandeu, mascara, parfym, underkläder och ett mobilskal. Sen så for vi hem. Såg andra perioden av hockey matchen. Sen på kvällen så kom, Ida, Anders, Maria, Kenneth och Ullrika. Ida och jag såg Paronolmal Activity 3! Dagen har bestått av plugg och Gilmore Girls! ;)

dsjglivkfkj

1.Hur många barn vill du ha? Två eller tre
2. Vilken typ av inredning tycker du är finast? Min typ av inredning
3. Vilken är din favoritplats i ert hus? Min säng eller soffan
4. Hur många rum har ni i huset? Kanske 10?
5. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Ser i princip alla program på datorn, men BB!
6. Vilket är ditt favoritdjur? Hund, lätt
7.Favoritmusik? Det mesta, men just nu Coldplay!
8. Vilket djur skulle du aldrig kunna tänka dig att ha? Läskiga djur
9. Vad är du riktigt rädd för? Mörker, vara själv speciellt på kvällen/natten, spindlar och andra läskiga saker
1O. Har du någon fobi? Jaa, allt för många!
11. Har du rökt eller snusat någon gång? Nej
12. Vilken är din favoriträtt? Grillat är alltid gott
13. Hur många syskon har du? En lillebror och en stora syster
14. Hur länge har du bloggat? Drygt ett år på den här bloggen, fast har har haft en annan blogg innan dess
15. Har du många bästa vänner? Några
16. Tror du på “spöken”? Näpp
17. Är du huslig av dig? Antar det
18 Bäddar du din säng varje dag? Nä, inte alls
19. Bassäng, hav eller sjö? Allt med vatten
2O. Hur långt upp i Sverige har du varit som längst? Bor ju uppe i Norrbotten så typ högst upp!
21. Om du sträcker ut din hand till höger, vad tar du i då? Mamma
22. Om du sträcker ut din hand till vänster, vad tar du i då? Bänken
23. Dricker du helst kaffe eller té? Inget!
24. Vad har du helst på dig, hemma? Jeans och en tröja
25. Har du en systemkamera? Jaa!!
26. Vad har du helst på din frukostmacka? Ost
27. Grovt eller vitt bröd? Vitt!
28. Vad tror du att du gör om 1O år? Jobabr, har familj, och har varit till en massa amazing ställen!
29. Vilket är ditt drömjobb? Något jobb som har med ekonomi att göra
3O. Vad är du utbildad som? Inget so far, går ju liksom på högstadiet
31. Trivs du i din hårfärg? Jies
32. Vilken skostorlek har du? 37
33. Vilken är din största dröm? Bra fråga
34. Kommer du alltid att bo i ert hus? Nej
35. Har du några smeknamnisf vad? Nja, det beror väl på vem man frågar
36. Hade du bra betyg i skolan? Jag är ganska nöjd med de, men det går ju alltid att förbättra

Lånar denna lista av Malin, hoppas de är okey ;)

Take one day at the time

¡Hola!
I söndags så kom Henke vi såg 2012, bra film! Och hade det bara allmänt bra. Sen i går så började vi med världens flott brunch!! Sen så for vi till Socken. Vi körde skoter och bara tog det chill, sen så spenderade vi natten där. Kom hem vid nio i morse. Senare ikv så blir det att dra sig mot Rönnqvist. Vad vi ska hitta på är fortfarande oklart, men det kommer att bli azum!



Haha, älskar bilden!

Du är allt bra du!

Igår kväll spenderades med världens finaste brudar! Vi åt tacos, såg Horrible Bosses tog det chill och bara pratade ;) Idag så har jag  umgåts med brorsan. Sen så blir det att umgås med tönten Henrik!


Live my life!

I veckan så har det blivit lite sista skol grejer som har blivit klara innan lovet. Annars så har jag varit med Henke. Igår så hade vi frilufsdag, jag och Malin tog det bara allmänt chill! Sen så fyllde Hampe också år så då blev det att umgås med han. Sen på kvällen så kom finaste Ida, du är allt bra du! ♥ Sen idag så for jag på stan och mötte upp Emelie, det är mycket som jag inte har fått veta Emelie! ;) Om något tag så bär det av mot Innanbäcken, för att fira hon. Med några brudarrr.



Svanstein i bilder och ord!

Förra fredagen så for jag och Linnéa till Svanstein, det var azum! Vi hann med att åka slalom, basta, seeightsing av mitt finfina Svanstein, hälsat på fåren och renarna, fotat, skrattat i massor och umgåts med en massa underbara människor! När vi kom dit så umgicks vi med Göran, Ingegärd, Erling och Petersson! Sen på lördagen så kom Linda, Jonas, Elias, Erik och Hasse. Sen på kvällen så gick vi till Robert och Elina.


JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0