Enjoy life!

Idag så har jag, mamma och Hampus varit i Happis. Jag köpte underkläder, bandeus, avslutnings klänning och ett linne. Sen så har jag varit och hämtat min nya cykel! Om något tag så drar jag mig mot Jullan för att sen dra mot stan och möta Emlie och äta! Sen så far vi hit ser någon film och bara svamlar på ;)

Free time

Idag så fyller världens bästa farfar 76 år! ♥ Img så är jag ledig!! Skönt, och på tisdag också ;)

You and Me ♥

Igår så var jag med Henke, vi tog det lugnt och såg tv. Idag så har jag suttit ute i fin vädret! ♥ Sen ikv så far jag iväg mot Malin, det blir brud kväll med en massa snack!

Rockkonserten avklarad, check!

I onsdags så blev det att jag bakade. Sen så pluggade jag och bara tog det chill. Igår så var det rockkonsert! Min klass var ju lätt bäst av alla! ;) Sen så for jag och Henke och åt med Robin. Sen så drog vi hem och såg på SOA. Idag så har jag engelska nationella skriv delen på morron. Sen så har jag idrott, spanska, no och so. Längtar tills jag slutar idag, för då så är vi lediga till på tisdag nästa vecka!

This is the way

I måndags så kom Malin och vi hade en plugg dag. Skrev äntligen färdigt spanska grejset! Sen så kom Henke senare på kvällen. Igår så var jag med mamma och pappa och såg när min underbara lillebror hade rockkonser! Idag så blir det spanska nu på morgonen, hk, idrott och sen engelska. Sen när jag kommer hem så måste jag plugga!!... Det blir nog bra. Img så har jag rockkonser, jippie! Sen på fredag så är det skriv delen i nationella.
Bildlöst inlägg.

You are mine

Getimage_large

Studie

Igår så spenderades dagen i Socken. Vi åt planka, blåbärspaj och såg på Abducation. Idag så har vi bara tagit det lugnt. Kom nyss hem, nu så blir det matte plugg på hög nivå! ;)

The Three Musketeers

Igår så var jag på skolan, sen så spelade jag spel med mamsen och sen så pluggade jag! Sen så kom Henke hit, senare så drog vi iväg. Kvällen spenderades med Ida, Henke, Emil, Isabell och Oskar! Vi såg på The Three Musketeers och snackade i massor ;) Idag så har jag bara tagit det chill. Har just kommit ut ur duschen och nu så ser jag på Let´s Dance i repris. Om något tag så blir det väl att jag och finis drar oss mot Socken.

Tagga nationella

¡Hola!
Igår så blev det en lång prommis, två timmar. Skönt! Sen så såg jag på Barcelona-Chelsea matchen. Tyvär så förlorade Barca... Idag så har jag nationella i engelska x2. Har läsförståelse och hörförståelse, kommer nog att bli toppen! Sluatr tidigt idag det blir också toppen. Sen så får jag se vad som händer resten av dagen. Matchen ikv är i alla fall ett måste! Saik-Bif!!

SAIK fixa det nu!!

Igår så kom Ida till mig efter skolan. Vi kirrade biffen! Vi gjorde en massa planer och såg på Star Wars. Sen så såg jag hockey med Henke. Och SAIK vann!! Lyckan ;) Nu så är det bara två matcher kvar sen så har de SM-guld 2012! Idag så ska jag plugga efter skolan! Tagga :D Sen så ska jag nog ut och springa om det inte snöar hela kvällen.
Kan ni fatta Kaptenröd och Ulrik Munter kommer till LK!
Kapten RödUlrik Munther

The way you make me feel ♥


Igår så for jag på en springtur! 1,5h, starkt jobbat! Sen så tog jag det bara lugnt resten av kvällen och pluggade. Idag så slutar jag tidigt, då blir det att plugga matte, engelska och so!

It's the beauty of your soul that makes me whole

Helgen har spenderas med Linnéa, Alma, Ewa och Hasse i Storklinten! På fredag så for vi iväg såg när Alma åkte slalom för första gången och fotade jag och Linnéa. Sen så lördagen så åkte vi slalom, myste i stugan (jag och Linnéa sovde på loftet!) och åt en massa ;) Sen på söndag så chillade vi, städade ur stugan, åt på max och sen så åkte vi hem. Sen så kom Henke. Vi spelade monopol med Hampe och Chrille! Jag vann som vanligt, eller så inte... Sen så tog vi och såg på hockeyn, någon tog också och åt snuskig pizza i mitt rum. Missförstå mig inte jag ♥ pizza, men då ska det vara vescuvio, inte kebab. Men nu så stinker mitt rum kebab pizza, inte mys... Men puss på dig ändå!


This is how we do it

Igår på kvällen så for jag och Malin till Ida! Vi gick ner på stan och hyrde film, det blev A Nightmare on Elm Street. Filmen var bra, men rädd blev man då! Efter det så satt vi bara och babblade om allt möjligt ;) Sen så spenderade resten av kvällen med Henke. Idag så blir det att duscha, packa det sista innan vi far. Ikväll bär det av mot Storklinten med Linnéa!

This feels good!

Idag så har jag umgåts med finis, svullat på lyktan! Senare så for jag iväg mor Ida och Milo, där Hannah redan var! Nu så sitter jag och se på SOA och väntar på att BB ska börja. Img så ska jag spendera sista tiden som syrran är hemma med hon. Det blir nog att vi ska packa hennes väska, skoj! Sen så kommer Henke hit! Jag måste också och ta en spruta img... Längtar inte, men det är ju bra att ta den!

Linnéa! Tagga!!! :D

Addicted to you

Igår så pluggade jag en massa med engelska nationella grejs! Sen så kom hjärtat hit och vi spelade monopol med Hampe, och jag vann! Idag så har jag gjort en massa. Umgåts med Hanno! Jag, Hannah och mamma for till syrrans farmor. Där var Hannahs fastrar, två kusiner, och en gammal vän! Trevligt att träffa de! När vi kom hem så gjorde jag och Hanno middag, det blev tacos. Nu så ska jag bara ta det chill!

Dean & CastielWentworth MillerWentworth MillerDean & Castiel
Det här är vad jag ska se på nu!!

I dream in color


Jag och Malin på påskdansen!

I torsdags så var jag på skotercrossen med Linnéa, Ida, Julia, Alex, och Josse! Sen så hade jag det bara mys resten av kvällen. Sen på fredag så kom hjärtat hit. Vi såg ArneDahl, spelade spel, såg på barn bilder och barn filmer... Sen så for vi till Socken, såg någon film och bara tog det chill. Sen på lördag så för vi hem. Efter det så for vi till farfar. Sen på kvällen så begav jag och familjen oss mot Innanbäcken. Vi åt en massa god mat, spelade monopol och bara umgåts med världens bästa tjejor! Sen så for vi hem. Idag så har jag varit med Henke ett tag och sen pluggat och sett serier!


Lånar bilden av Ida!

4/4 2012

Hade en azum matte lektion igår. Vår lärare frågade oss om vi ville öva till påskdansen (idag), och skippa att räkna! Idag så hade jag först spanska då så satt vi och försökte och komma på vilken känd persons namn som stod på våra pannor! Sen så hade jag hk, chill! Sen så hade jag idrott och dans. Efter det så fick vi slippa engelska för att hinna göra oss färdiga till ikv, och fick i stället ett gammat nationella prov att träna på. Nu så väntar jag på att Malin ska komma så att vi kan fara hem till mig och göra oss färdiga för ikv! Mellan halv sju och halv tio ska vi dansa och då så har vi ingen skola img. Img så ska jag och Linnéa fara på skoter crossen! Längtar ;)



Påskdansen 2010


Påskdansen 2011

Den stor förändringen är ju att jag klippte av håret! :D

Får bilder från påskdansen och förberedelserna med Malin img!

Ekonomi

Jag har kommit in på ekonomi!! Jag är så himla över lycklig ;) Tror jag dör! Malin nu så har vi tre år med skola tillsammans, skoj!

Tjaba :D

SetUp

I fredags efter skolan så mötte jag upp Hampus på stan. Sen så for vi med mamma och Hannah och fikade på lyktan. Gott! Sen så gjorde jag och syrran middag, det blev fläskfilé, portvinssås, ungsbakade grönsaker, klyft potatis och äppelpaj! Det blev stor succe! ;) Sen på kvällen så såg jag, syrran, brorsan, mamma, pappa och Ante på tv. Sen i lördags så fixade jag på rummet, skoj! Sen så kom Henke. Vi åt kina mat! Såg på SetUp, var helt OK. Sen igår så pluggade jag sydamerika och latinamerikas karta. Efter det så for jag till min käraste farfar. Och efter det så for jag iväg på 19-års kalas hos Lindbäcks! Sen på kvällen så slingade jag och Hannah mitt hår!


JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0