Hola

Hejsan svejsan. Lite update bara. Igår så mådde jag piss! Var sjuk hade feber och ont i magen. Idag så var det bättre så kände att jag var tvungen att fara på kalas.

Sen så såg jag det Brittiska bröllopet. Det var underbart vackert!! Vilken klänning är allt jag säger. Den var wow!





Sanna <3



Just got to say I LOVE THIS PICTURES! <3

Åå jag och Sanna är så grymt normala och vackra ;) Inget prat om saken!

Rock konser

Idag är den efter längtade Rock konseren!

Nu sitter jag på HK:n (kul). Har inget att göra så sitter bara här och bloggar ;)

Igår hade man träning (gick as bra)!

Ska snart lägga in ett par vackra bilder på mig och världens bästa Sanna <3

Match

Hade första matchen i söndags. Fast det var endå bara tränings match. Vi vann med 5-1 YES! Fan vad sköönt. Idag så har vi träning och fotografering med laget. Det blir nog bra.

Har fått ont i foten. Har världens grej på fotknölen. Inte OK! Benskyddet trycks ju in i den så att jag har fått sår av den :(

När vi var i Haparnada så köpte jag ett par jeans, en clutch, en byxdress och två par glajor! Jag ÄLSKAR mina nya brillor. De är så stekiga!

Img så har vi rockkonser. Vi kommer att äga alla! Jag ska sjunga Tush (yeah). Idag så måste jag välja kläder, skor, hur jag ska ha mitt hår och hur jag ska sminka mig. Först så ska vi köra genrep sen ett genrep med alla. Efter det så blir det Konser x2.

Jag har även läxa som måste göras. SO redovisning och TVÅ matte prov.

Snart så har jag idrott. Måste gå. Syns!

Tiden

Gjorts
Måndags - så for jag, mamma och Hannah och shoppade. Nu när syrran har kommit hem.
Tisdags - blev det dubbel träning (härligt). Först så blev det gymmet (pumpa) sen så blev det fotboll (underbart).
Onsdag - så blev det gym igen. Det blev också att man for och städade hos farfar.
Torsdag - fotbolls träning och så blev det att plugga lite matte (jippie).
Fredag - gym (underbart med träning). Sen så har man också varit i kyrkan. Kanske fara ut och springa nu på kvällen.

Ska göra
Lördag - gymma. Äta hos Ida <3.
Söndag - tränings match. Plugga matte, so och svenska. Spela bingo med familjen på tv.

Svanstein

Idag har man kommit hrm från Svanstein. Vi drog hem husvagnen så nu är man hemma ett tag. I helgen så träffade vi Göran, Ingrid, Hilding, Robert och Lena :) Det var inte dåligt! De var nästan inge snö kvar där :( Det är ju mer snö hemma. Men, men. Jag var nyss med pappa och hämtade min cykel hos farfar. Se upp för nu kommer jag. Haha. I husvagnen så spelade vi mycke kort jag, Hampus och Anton. Vi for också och bastade (det var ett tag sen). Idag så kommer min älskade syrra hem!!! :) Eller ska jag säga om typ tjugo minueter (snacka om glad tjej)! Längtar, nu så ska jag plocka upp lite i rummet. Syns :)

Påskdansen 2011



Snart iväg och hämta Sanna <3 Satans vad kul det det kommer att bli!

Torsdag

Vi hade sista träningen innan Rock Konseren vecka 17. Idag är det torsdag = påskdans. Nu så pluggar man spanska. För att sen redovisa text (jippie). Igår så hade vi sista flowen :( Inte roligt, jag som gillar det. Visst är det jobbigt som fan, men det är grymt bra. Tror att jag ska fortsätta fast att det är slut med laget. Idag så när man slutar så ska jag duscha, måla mina naglar, fixa mitt hår, fixa mitt smink och sen ta på kläder och smycken :) För ikväll är det dans. Det är roligt men det känns så jobbigt endå. I förrgår så såg jag och Malin på The Secret Life Of The American Teenager. Love It!

Smycken

Skola

På dan så var jag i kyrkan (våran första läsning). Sen så var jag hemma och städade och spelade Sims 3. För ett tag sen så for Ida hem (gullot). Nu så ser man på Stockholm-Båstad :)


Kyrkan

Idag blir det att fara till kyrkan på nå korfinand grejs. Igår så var jag med Ida <3 Vi åkte halv tio till Luleå och var där elva. Vi åt lunch på Waldorfs (super gott)! Sen så shoppade vi igen :) Sen så kom mamma och pappa och hämtade upp oss. När man kom hem så provade jag kläderna (igen). Sen så for jag till farfar :) På kvällen så såg jag The One och pratade med folk :) 




One Tree Hill



Har ett beroend av det. Har sett alla avsnitt som har kommit ut än så länge. Vad tycker ni om One Tree Hill? :) Vem är er favorit? Själv har jag ingen för jag tycker att alla är lika underbara ;)

Oskar Linnros




Så himla bra kille. Jag ÄLSKAR hans röst! :)

One Piece



Jag och Ida provade One Piece. Vill ha en! Men det måste vara en äkta, har jag bestämt mig för. :)

Köpt

Luleå

Snart så blir det Luleå. Men ni ska få lite bilder på vad jag ska ha på mig idag ;)


Minnen

Ida <3

Sång

Idag så spelade vi in ljudet till If I Were A Boy. Trodde att det inte skulle bli bra, men det visade sig att det blev jäkligt bra! Det känndes så bra när vi hörde på inspelningen :) Img så drar jag och Ida till Luleå. För shopping! Ger lite gamla blider på mig och Ida ;)

Mäster verk

Baka

En sak jag inte har gjort på länge är att baka. Snart kommer lite bilder på mina mäster verk :)

Påskdansen 2010

Plugg, shopping och träning

Igår så hade man fotbolls träning kändes bra. Det var lite kallt men bollarna var inte omöljiga att skjuta med. Där emot var vi bara åtta stycken (inte  bra) :( Idag så ska jag fara och gymma efter skolan. Det blir nog bra :) Img så drar jag och Ida mot Luleå ;) Ska blir bra. Ska kolla på sommar kläder men måste också köpa en klänning till Påsk dansen. Har inte en aning vad jag ska ha på mig (får panik). Får lite bilder på klänning från förra året sen :)

Flow Funk

Igår så hade jag flow funk är grymt kul. Med musik och en ledare som har så mycket energi. Men första gången var det bara hemskt när hon kom och skrek. Flow funk är styrke och konditions träning med band. Man krokar fast banden i taket och gör olika övningar med de. Man gör vanliga saker också som armhävningar och benböj men med banden så är det tusen gånger jobbigare. Men man får så tränings värk dagen efter :) Älskar känslan!

Bilder

Shoppa

Igår så hade vi fotbolls träning ute. Det var inte det bästa vädret :( Det hade snöat och regnat. Sen så var gräs mattan lös. Idag så har jag flow funk träning. Efter skolan ska jag med Ida på stan och shoppa lite. Har present kort på Team Sportia och på Rina. Så tänkte köpa ett par värme byxor och lite smink :) Snart så har man musik då ska vi träna låten Tush. På idrotten så hade jag innebandy med fem killar. Tjejerna var och badade. Ses :)

Skotercross

I fredags så var det skotercross som jag var med Ida och se på. Det var roligt sällskap och det var roligt att se förarna. Hade nästan lust att köra själv ;) Men det vet man ju inte hur det skulle ha gått (så duktig som jag är). Vad jag tyckte var fränt var en 12 årig kille som fick köra runt barnan mellan hiten :)

Träning

Nu så sitter man på skolan. Sen så ska man äta, byta om och gå och träna. På stureplanen. Det blir fotboll :) I helgen så har jag varit i Svanstein. Har åkit skidor, solat, bastat och bara chillat. Img och på onsdag så har man dans träning. Till påskdansen. Sen så ska man träna till det jag ska sjunga If I Were A Boy och Tush. Hoppas att det blir bra ;)

Dagen

Idag så har jag haft praktik. Det var underbart roligt! Nu så packar jag. Sen så ska jag och gymma (skönt). Har inte haft tid att göra det. Har haft fotbolls träning varje dag. Men men. Sen ikv så ska jag på skoter crossen. Men en massa skönt folk. Höres ;)






<3

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0