I am broken

Det känns som att jag har gått i två delar :( Dagen var väldigt bra men sen på idrotten så skrapade jag upp knäet och det blev typ helt slemigt och med grus i det. Sen så på fotbolls träningen så gick allt skit bra tills att jag sträckte eller slet ut lårmuskeln. Och fortsatte och träna. Det gick typ inte att skjuta eller något... Inte alls bra.


To the field

Nu så bär det iväg mot fotbolls planen! Sen så blir det att duscha och plugga när man kommer hem ;)



School

Hey!!

jag bara sitter på skolan och väntar på att nästa lektion ska börja det är inte mycket annat som händer. Igår så blev det plugg x 1000... Det blev att plugga matte, spanska, engelska, svenska och no (jippie). Känner verkligen att vi har börjat skolan igen. Sen så såg jag Robinson och sen så sovde jag.

Idag så blir det ännu mer pluggande och sen så ska jag träna på kvällen. Jag har också idrott idag och tog jag med shorts och vi ska vara ute och det är kallt :(

PS: Vi hade skolfoto igår!!



Hola

Morgon morgon.

Nu så sitter jag bara och lyssnar på musik och sminkar mig. Om något tag så drar jag mig mot skolan. Taggad för matte prov och spanska glosor... Tidigare så gick vi tidigt på fredagar men nu så går vi till tre :( Inte roligt alls. Vi fick världens värsta schema.



Brorsan i Gotland :)

Fottis

Hello!

Just nu sitter jag och pluggar har spanska glosor och matte prov imorgon. Det känns ju underbart. Idag så slutade jag tidigt så när jag kom hem så var det att dyka in i läxan... Ikväll så har man ju också träning.

Så nu taggar vi för fottis ikväll!!


Rupert Grint

Igår så fyllde min favorit skådespelare år. Nämligen Rupert Grint!! GRATTIS! :D

Skola...

Hejsan.

Jag sitter på skolan och väntar på att idrotten ska börja... Senare så har jag engelska och slutar jag typ halv fyra! Jippie! Jag har bokstavligen fått världens sämsta schema :( Vi har också fått läxa... Redan första dagen! Jag har fått matte läxa, spanska glosor och spanska text på båda språken... Det sägs också att vi ska få engelska läxa, men det gör ingen alls :)

Imorgon så slutar jag tidigt i alla fall!! :D Sen så blir det träning och plugg på kvällen.

Ikväll ska jag städa, se Pretty Little Liars och plugga i massor!!





Jag saknar GOTLAND!!!

Brudar

I fredags var jag på bio med underbara Malin! Vi såg Jag Saknar dig det var inte ett ända torrt öga efter filmen var färdig... Det var så sorlig men så himla vacker!

Igår så var jag med mina änglar. Vi var ut och åt underbart god mat, sen gick vi och hyrde två filmer. Scream 4 och Step Up 3 :) Båda var enormt bra men väldigt olika. Men en sak som jag störde mig på i Scream var att Emma (Jill) var Ghostface. Jag som Jill och Trevor skulle vara tillsammans i slutet. Men men.

Idag så har jag bara tagit det lugnt. Nu så ska jag ta och se Cyberbully med Emily Osment.

Imorgon så börjar skolan!! Det är inte bara att skolan börjar, jag börjar mitt sista år på grundskolan. Nästa år måste jag ju ha hela min framtid planerad (känns det som).








Jag saknar dig

Ikväll så blir det att se en film som heter jag saknar dig med Malin. Jag har läst boken och den är underbar och sen så såg jag film trailern och man fick tårar i ögonen. Så jag kan säga att jag har höga förväntningar!

Skärpning nu då!!

Nu måste jag verkligen skärpa mig. Har inte bloggat något! Och Ida skrev; Hallå, du måste blogga qvinna!!! Så jag antar att jag måste.

Jag kan bara säga att Gotland var helt fantastiskt och det blev typ en billjon bilder som jag tog. Vi for runt på massvis med olika ställen på Gotland. Vi var till Lickershams, Fårö, Blå lagunen (underbart!!), Klintehamn, Lärbro, Ljugarn, Hemse, Tofta, Snäck, Gustavsvik och tusen till ställen.

Vi har ätit gott, varit och bada i blå lagunen, på äventyrsbadet på Kneippbyn, gott runt i Visby muren på sena sommarkvällar (mys!), shoppat och bara umgåst.

Innan vi for till Gotland så stannade vi i Uppsala och sovde där. Sen på morgonen så åkte vi med tåg in till Stockholm. I där så gick vi på stan ett tag, åt på pizza hut (mums) och for på Grönan.

Jag hållde på att dö på båten på väg hem. Det var små ungar som skrek så att jag nästan fick hjärn blödning! Inte roligt...

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0