Sixteen

Harry Birthday to ME!!! Mitt första inlägg som 16-åring ;) Känns ju greate. Slutar tjugo i två! Toppen. Sen så blir det att städa upp på rummet. Nu så blir det att gå till matte lektionen. Ses :)


3801

Happy

Idag så har man firat världens bästa Ida! Har varit och gymmat med en annan Ida :) Igår så var jag till Happis. Köpte en jeans skjorta och ett halsband. Fick även en ny jacka och en matchande fleec tröja från Haglöfs! Glad chek ;)

Grattis Ida! <3

Ida ha världens bästa förelsedag! För du förtjänar det ;)  Puss vännen



Älskar dig!

2012 Wishes

anonanonanonmissusdoriananonanonimnotyoursecondchoice anonanonlifeaccordingtometodayohhsnappitstashaaanonanondaizymaeohhsnappitstashaaheyhavefunchristinechristoffersenSubmitted by: mihaaruSubmitted by: anonSubmitted by: anonSubmitted by: anonSubmitted by: 3owamti teenage&#8212;hipsterviolandoabtr  Just wanted to mention that I was at that concert when they took that picture :)peppermintkisses-xSubmitted by: anonteenage&#8212;hipsterSubmitted by: anonanonanonpaulac96foreveryoung71823monvieestbellefree-as-a-bird-ie


2012wishes

This is my life

Har just haft NO labb. Toppen liksom! Jag ska plugga spanska glosor och matte. Efter skolan så ska jag på gymmet med Linnéa och Alexandra.

Vad händer idag då? :)



Snygging eller vad? ;)

Mission Impossible 4

Igår blev det att plugga... Ovanligt eller vad? ;) Idag blir det nog att fara till backen med Ida Rönnqvist om det inte är för kallt :D Ska också och se Mission Impossible 4 på fredag! Har spanska om något tag, fint!




7 dagar!!

Det är bara en vecka kvar tills att jag fyller 16! Taggad jag är :D


Webchellseasweet16_large

Chill the fuck out

Sitter och ser Gladiatorierna med Malin! Fun liksom ;) Sen så ska vi dra iväg mot Sph. Malin ska på två pass och jag ska på gymmet med mamsen. Sen så ska jag faktist plugga! Engelska och kanske lite matte. Greate liksom :)



6744401683_6663f43d62_large

You’ve got every right to a beautiful life

Sitter på bilden med Malin och Frida! Kan inte fatta hur bra Frida målar och sen så ser man på sin egen målning och så ser den ut som en två åring har gjort... Efter skolan så blir det bara att ta det lugnt och plugga. Kanske så hinner man med att fara och gymma sen, får se.

Såg du Malin?! It's official! ;)



Fin bild!

Hur ska jag klara mig utan dig?!

Idag så var jag på innebandy med med Alexandra och Emma! Tyvär förlorade Luleå men Gammelgården vann. Sen så for jag och Alex och gymmade. Sen så gick jag och kollade på basket med Henrik ett tag. Efter det så for vi hem och myste! Nu har jag ätit middag och ska ta och plugga! Skoj...

Tumblr_lxe3fvmzam1r724qyo1_400_large

Sherlock Holms


Dagen har spenderats med Sofia! Inte dåligt de :) Har pratat med Hannah och funderat uti hur jag ska göra med mitt hår! Ska ta och prata med Hanna hur hon tycker att jag ska göra. Om något tag så kommer Henrik hit och sen ska vi och se på Sherlock Holms!

Hurry up!

En lextion kvar nudå!! Fick VG på so om grundpelarna i Islamen. Har och skriva en labbraport i kemin, glosor i engelskan, fixa en massa spanska grejs och blir det att plugga matte! Annars så blir det att träna, mysa och se serier. Efter skolan så blir det att gå ner till stan och möta upp mamma som är och klipper sig.

Imorse så försovde jag mig... Och hade bara en halv timma kvar tills bussen gick! Panik! Så det blev att vara osminkad, för första dagen...

Höres!


You make me smile!

Om något tag så börjar engelska lekxtionen! Äntligen ;) Sista lektionen, gör inte saken värre. Efter skolan så blir det att gå ner på stan med Simona och Roxana. Imorgon så är det fredag och jag är sjukt taggad!! På lördag så kommer Sofia hit! Så blir det också att gymma. Vad skulle man annars ha för liv?!

Hahaha, världens roligaste grej hände när jag och Ida var på gymmet! När hon skulle köra bänkpress så orkade hon inte stånge så då fick hon den på sig. Så då fick Emil och Edwin ta bort den från hon! Sen när vi tog bort vikterna så klarde hon bara några. Hahaha! Eller det kanske inte var världens roligaste grej...Men min humor äger!

Dumbledore

Ofcourse it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real? - Dumbledore

You completed my world

Igår så var jag och gymmade med Linnéa och sen så for vi på bandy. Men det blev tyvär förlust... Sen på kvällen så blev det mys och såg vi på gladiatorerna.
Idag så städade jag på rummet, möblerade om, gymmade med Linnéa och Alex och sen så har Henrik varit hit. Nu så är det plugg på hög nivå!
Höres


Rubrik?!

Hallåjs ;)

Förjävlig dag på skolan idag! Skit killar!!! Säger jag bara...

Men annars så är det amazing. Img så är det fredag! Som jag längtar ;) Man har ju läxa i helgen också! Toppen... Har matte och SO. Det börjar redan nu.

OMG One Tree Hill har kommit ut idag! Det första avsnittet på den sista säsongen!! ;) Som jag taggar att se det ikv! Revenger och Subugotory ska man också se idag :)



Ivy Blue Carter


Så himla fin låt! Proud daddy kan man ju bara säga!

We'll stick together

I onsdags så var jag till Happis med mamma och Hampus. Då köpte jag ett par blåa jeans. Assnygga!

Igår så var jag med Hannah till Haparanda. Då köpte jag en ny BH och ett skjorta. Sen så for vi till farfar. Efter det så for jag och Hannah till stan för att köpa presenter till pappa.

Idag så blir det att vara med familjen när man ska fira pappa och blir det väl att det kommer främande. Annars så ska jag och Hannah se Harry Potter del 2. Så blir det mer syster tid! När hon då åker hem på söndag...Vill inte! Ska vi väl plocka och färga mina bryn.

Hockey Sverige-Ryssland! Final :D

Time has come

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
jeans, toppar och koftor varje dag. Hon drar ner en marinblå tröja från

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Tuva

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Mission Impossible 2

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
1.17

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Hoppade in i bilen

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Facebook

8. Vad har du på dig?
Pjamas <3

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Inte en aning

10. När skrattade du senast?
Idag med syrran

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En tavla

12. Har du sett något konstigt på sistone?
JAA

13. Vad tycker du om den här blogglistan?
Lång tråkig

14. Vilken var den senaste film du såg?
Mission Impossible 2

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En nya garderob och en biljetter till Coldplay i augusti!

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag har tidigare bitit på mina någlar men slutat för att kunna måla de i snygga färger.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Hela världen!

18. Tycker du om att dansa?
Absolut ;)

19. George Bush?
President

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Det är en bra fråga

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
JAAAAA!!!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
You make me proud!

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0