Última clase de español

Idag är det onsdag och jag bara sitter och chillar på alla lektioner! Har haft spanska där såg vi på film. Sen så hade jag so och då blev det att vi planerade till nästa torsdag. Då ska alla klasser hitta på något. Om något tag så blir det brännboll och sen så blir det engelska.
Igår på spanskan så bjöd Margurite på fika!
Gott! ♥

Part of me

Var på fottis igår med Hampus och Linnéa! Machen slutade 2-1 till Assi mot GIF. Sen så såg jag Gilmore Girls & sen så blev det att sova! Idag så är det skola som vanligt. Gjorde bort mitt sista prov! Wihoo ;) Har bara en uppgift kvar att göra som jag ska göra på studieverkstaden sen så är jag läx&provfri!
Jag ♥ sol!
Hjärt&lugnräddning
Målarfärg!
Söt och sovande bror!
Fotboll!

Loreen

I fredags så styrde jag mot Ida för att fira hon! Det blev en finfin kväll! Kände att saker som var olösta tidigare är lösta nu! ;) Sen igår så blev det att måla hela dagen lång! Sen så drog vi oss iväg till Happis. För mig så blev det rosa handdukar och nya kuddfodral! Sen så blev det att se när Loreen vann! Idag så har jag pluggat... Och har vi uppvaktat mamma ♥ Sen så kom finis ett tag! Nu så blir det att fara och hämta Linnéa och dra på fotboll i Risön :)

So Good

Igår kväll så blev det att plugga, måla huset med pappa och se 90210! Måste se resten av säsongen! ;) Idag så slutar jag tolv så himla skönt! Sen ikv så blir det att fara iväg till Ida för att fira hon!
260px-first-season-3-promo-photo-90210-12368358-1650-1275_large

Gif-Assi

Igår så for jag och familjen förbi till farfar! Sen så for jag och Hampus på fotboll. Där mötte vi Ida, Johannes, Linnéa och Petter! Tyvär så blev det förlust för Gif med 4-0 mot Assi. Men gammelgården gjorde det  bra. De är ju ändå ett div 4 lag mot Assi ett div 1 lag! Sen så cyklade vi hem och så blev det att prata med finis ett tag och sen så blev det att sova! Idag så har jag kort dag! Slutar 13.20!! Så himla skönt. Gör bort ett prov idag och en inlämnings uppgift, det minskar hela tiden nu!

Muckfoto avklarat, check!

Muckfoto har just blivit avklarat! Det började med att jag skulle vara något i 70-tals stil men slutade med att jag var barbie! Vet dock inte hur det blev till men men. Har även gjort spanska muntliga! Inte så skoj kan jag säga... Nu så har jag so och det blir att plugga till provet img! Blir att fara och se på fotboll ikv! Assi-Gif på furu 20.00!! ;)

Turn To You

I onsdags så fick jag lång helg! Sen på torsdags så drog vi oss till Luleå för camping. Det blev kort spel, shopping, träffa mormor, äta ute och se hockey! Sverige åkte ut ur VM... Dåligt! Det blev ett par bikerpants, ett linne, trosor, ett halsband och ett par jeans shorts! Sen i går så kom vi hem. Sen så kom Henke hit och sen på kvällen for vi till Socken. Kom hem i morse, det blev att måla huset med pappa! Nu så blir det att plugga 2:VK och spanska!

21 minuter brunare!

Eller jag skulle snarare säga rödare... Jag blev inte brun utan röd den här gången, deprimerande! Lång helg från 15.20 idag! Skönt som jag längtar :D Måste tyvär plugga... Spanska muntliga tisdag nästa vecka, spanska prov fredag nästa vecka och andra världs kriget prov torsdag nästa vecka! Men jag ska ta det chill!! ;)
Gullig bror! ♥

Cutie

Idag så har det blivit en massa skola! På morgonen så blev det att göra svenska prov. Sen så hade jag slöjd, matte och ev. Sen när jag kom hem så fick jag veta att hjärtat hade fixat det! Du är bäst! ♥ Sen så har det blivit en hel del plugg! Spanska, andra världskriget och Asien kartan. Nu så blir det väl ännu mer plugg.

Ida 16 år!

Grattis Ida! ♥

Only you! ♥

I fredags så blev det hockey tittande med Henke! Sverige-Ryssland! Tyvär så förlorade Sverige... Sen i går så blev det att fara och kolla på fottis! Det var GIF-Kiruna gif förlorade med 1-0. Sen så drog vi oss mot Socken. Där blev det kvälls promenad, hockey och film tittande! Idag så har jag och mamsen bakat en socker kaka! Och nu så blir det plugg... Skoj ;)
PS: Lycka till Henke! ♥

Latino-fever!

We are young

Igår så blev det att fara och gymma, sen så blev det plugg. Efter det så for jag, mamma och pappa till farfar. Senare så kom Henke, vi tog det bara chill och såg The Notebook!!! Idag så har jag haft spanska och hk. Snart så har jag idrott och fotboll efter det så har jag engelska. Efter skolan så ska jag ner och sola! Ikv så blir det plugg! Svenska och litteratur och träna afrika kartan.

Starships

I helgen så har det blivit en hel del hockey tittande! Sverige vann båda sina matcher!! Sen så har jag pluggar och städat i rummet. Har även varit med Henke. Idag så blir det skola hela dagen lång... Img så blir det att gymma för mig och Linnéa. Det blir även spinning på fredag! Tagga ;)
Ida vi måste ha en HP kväll! ;)

Boyfriend

Stay in this moment!

Hallåjs!
Om något tag så blir det att jag drar mig ner mot stan för att klippa håret. Sen så blir det skola till halv tre. Efter det så ska jag och Ida och sola, sen så far vi till hon och tar det chill! Hockey VM ikv tagga!!

Memories

Har varit förbi till Linnéa och bara svamlat! Som vanligt ;) Sen så har det blivit en hel del plugg! Har gjort den muntliga delen i nationella i engelska! Skoj. Ikv så måste jag se några literatur filmer, har prov nästa torsdag och så ahr jag slöjd prov nästa måndag. Img så ska jag och klippa mig! Det blir nog bara att klippa topparna, klippa upp så det blir mer volym och klippa till luggen. Idag så hade jag på mig ett linne och under en bandeu, kändes så himla somrigt! ;)

Helt kär i såna här bilder!

Long summer drives

Längtar till sommaren nudå! Snart så är det sommar, 25 skoldagar kvar ;) Semester och bara fara bort och ta det lugnt ♥

JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0