Glad att du finns här!

Idag så for jag och hjärtat och såg ett tag innebandy, efter det så gick vi på stan! Sen så for han hem. Efter det så tog jag tag i mitt pluggande. Senare så blev det middag, mums! For mot stan där jag träffade min finis, som jag fick pussa på lite extra! ♥ Sen så for jag hem, bytte om, gick på prommis med Jullan och pratade av mig i massor! Vännen, vet inte vad jag skulle göra utan dig! ♥ Nu så har jag pluggat ännu mer och har huvudvärk på det, jippie... Aja ska krypa under täcket om mysa!
 

Some times

I fredags så for vi till Socken, bastade såg skräckis (äcklig&dålig..) Sen på lördag så var killarna ute och jagade. Medans jag och Ann-Sofie åt frukost framför tv:n och bara tog det lugnt! Sen så bastade vi (igen), Henke klippte sig. Men inte fick jag göra det (skulle ju vara så himla snyggt om jag gjorde det ;) Sen så for vi till Kalix! Jag for ut och åt med Jullan och Malin på viktingen och sen så for vi på bio! Brud mys! Sen så kom min finaste kille hit! Nu så ligger han bakis i sängen medans jag uppdaterar här! Får se vad som kommer att hända under dagen!
 
Jag = över pigg!
Hjärtat = trött!

Brunett!

Sanningar!

Jag längtar tills jag går ut gymnasiet och sen högskolan och får börja jobba på riktigt!
Längtar så sjukt mycket till varmare breddgrader!
2012 har varit det bästa året!
Jag saknar fotbollen så sjukt mycket!
Vet inte vad jag skulle göra utan Spotify!
Jag är typ beroende av att shoppa...!
Älskar att umgås med mina fina vänner!
Jag ♥ Henke!
Orkar inte plugga...men måste!
Tänker inte gå en enda dag till skolan utan smink!
Ska färga håret brunt, men ångrar det nästan redan nu, men är samtidigt sjukt taggad!
 
 
574477_421251171254588_1108162958_n_large

Glad you came

Idag så är det en låång dag på skolan! Har historia, samhälls, svenska och engelska. Har läxa i historian och engelskan till idag! Sen så ska jag fara hem och plugga ekonomi! Har prov på det img direkt på morgonen. 
 
Ska börja göra mig färdig för käraste skola nudå!
 
 
Take me back!

Jacka!

Fin! 

Fin brud!

Om något tag så blir det att cykla till skolan! För tre lektioner, sen så ska jag hämta ut ett paket! Efter det ska jag till farfar och sen plugga i massor! 
 
Fin brud här liksom! 

It starts over again!

Måndag idag igen! Gått en månad i skola, skönt! 
 
Företagsprov, torsdag
Engelska text, onsdag
Historia, tisdag
Svenska, nästa vecka
 
Plugg efter skolan!
Sen spining!
 

För att du är bäst!

I fredags så drog vi oss mot Socken. Åt tacos och tårta! Henke fick presenter och vi tog det bara lugnt. Världens finaste och bästa kille (Henke) fyllde 20 år! ♥ I lördags så for jag Jonna och Ann-Sofie till Luleå och shoppade! Jag köpte en stickad tröja, en blus, en t-shirt, en mugg, trosor, bandeus och ett par nya jeans! Sen efter det så for vi och mötte Henke, Markus och Ove och såg på Luleå-Aik spela! Luleå vann med 3-1!! Det var azum! Sen så for vi till Socken badade bastu och såg en film! Idag så tog vi det bara lugnt, gått på prommis, ätit på kina med familjen! Nu pluggar jag och sen ikv så ska vi väl bara mysa! 
 
 
Bilden lånade jag av Johanna!
 
 
Snygging! ♥

Kära fredag du är saknad!

Fredag idag! Äntligen, men samtidigt känns det som att veckorna går alldelens för fort. 
 
Matte lektion nudå! 

Jag dör!!

283166_324250787670382_610306119_n_largeTumblr_ma3ekurc951qe48leo1_500_largeX_e6e36255_largeTyacukmiqdw_largeTumblr_ma9le6j78y1rejekfo1_500_largeTumblr_ma963wdmnt1qhcpdko1_500_large

Justgirlthings

Skolfoto time!

Skolfoto idag! Regn hela, natten + morgonen...
 

Let the time pass by

Ska börja gå till bussen vilken minut som helst! Gick och la mig väldigt tidigt igår! Det var så värt det när jag vaknade i morse ;) Lång skoldag idag, har fyra lektioner. Jippie! Aja, sen så ska jag hämta ut ett paket, mysa med Henke och plugga spanska! 
 
Tumblr_maksrr8gkm1qk8fjco1_400_large

Girl on fire

Jag saknar min Henke! Även fast jag såg han för någon timme sen, men men! 
 
Jag har lagat middag, det blev chili con carne. Nu så ska kah plugga ännu mer samtidigt som jag ska hjälpa lillebror med hans engelska!
 
Funny-weekend-homework-procrastination_large
Känner att det typ alltid blir så här...!

Like this!

Idag så blev jag utvald till klasspresentant... Så det blev att fara till mötet! Är även i arbetslaget om skolavslutningarna med Ida! Blev pizza till lunch! Nu så ska jag dyka ner i engelska boken igen!
 
Puss hejs!
 

Lovely

Jag och Ida gjorde hål i öronen img efter skolan! Sen så tog vi en fika på Lyktan! Sen när jag kom hem så kom farfar och Göran hit! Vi åt middag och så. Sen så for jag och Malin på spining!
 

Fixat!



Hungry Hearts

Jadu Malin tack för det där inlägget! Puss på dig...! 
 
I söndags så såg vi Battleship och även en skräckis! Mys ;) 

Idag efter skolan så ska jag och Ida göra hål i örat! TAGGA!
Sen ikv så ska jag på spining!
 
 

Rubrik?!

I fredags så for vi till Socken. Tog det lugnt och såg tv. Sen igår var hjärtat ute i skogen, jag umgicks med Henkes syrra och mamma. Vi såg på film och gick på prommis. Sen så kom Henke och de andra. Såg på hockey som slutade med att Luleå vann! Det blev en tidig kväll. När hjärtat kommer så tar videt väl lugnt ett tag och sen så far vi till Kalix. Har även hunnit plugga, duktigt Julia! 

Bra jobbat!

Har gjort färdigt samhällsgrejset! Blev bara 1383 ord och 9 sidor! Bra jobbar Julia! ;) Img så har jag historia, idrott, engelska och sen matte! Sen slutar jag! Blir nog att dra ner på stan med Ida och göra hål i örat! Sen så drar jag och Henke till Socken. Blir att mysa, plugga medan han är på älgjakt och bara ta det lugnt. Nu ska jag ta och packa väskan till img, och sen så ska jag sussa! Förtjänar en riktig lång natt sömn!

Mums!

James-photoshoot-james-lafferty-27420731-640-511_largeTumblr_maa3r0yodr1r6dbp1o1_500_largeTumblr_m9uxpqtr9s1qh3f54o1_500_largeTumblr_m5tzro9rlp1qlyaq5o1_500_largeTumblr_m55sz0ga8w1r76s5to6_500_largeTumblr_m7jqsxmf8z1qairyfo1_500_large

Bjuder på dessa!

Idag så har jag haft ekonomi och spanska! Snart så har jag psykologi och sen ekonomi igen! Efter det så slutar jag!
 





Your the one I imagine!

Hämtade mitt första paket av fyra från H&M. Nu så blev det ett par skor och ett par trosor. Nästa paket kommer nästa vecka så det är bara att vänta! Igår så kom Henke hit! Vi tog det bra lugnt, såg tv och så. Idag så är det skola till halv fyra igen! Sen så blir det att plugga när jag kommer hem! Idag så blir det matte, spanska och samhälls! Jippie ;) Nu så ska jag ta och packa väskan och sen cykla till tunneln och möta Jullan för att fara vidare mot skolan! 

Now!





This is me!



I'm here without you baby

Var men Malin på lunchen och hämtade ut mitt paket! Happy ;) Nu har jag svenska sen så har jag engelska! Skojskoj!
 
Hur flummig vad du här?! ;) Haha!

Bilder från grillning med Ida!

Nu så är det samhällskunskap! Efter skolan så ska jag och hämta paketet ides inte igår. Sen så kommer Henke! Efter det så ska vi bara chilla. Tänkte nog plugga ikv också! 
 
 








Elitserien

Img så börjar Elitserien! Så jag taggar!! Kan inte fatta att det är snart vinter. Ska lätt fara och se på en massa matcher! ;)
 
Tumblr_lxy9quw8xs1r8zb8ho1_500_large

Sverige kom igen nu!

Nyss så städade jag rummet!
Nu se fotboll! Kom igen nu Sverige!! ♥
848454-14415025-640-360_large

Beautiful

Nu så har mitt första paket från H&M kommit! Ska fara och hämta det senare. Har pluggat sen jag kom hem. Har blivit matte och spanska! Senare så kommer Henke ett tag. sen så blir det ännu mer plugg. 
 
 

Bjuder på två charmiga bilder! ;)

1347335033557740_large

Clase de español

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chillar på skolan med Malin! Spanska sen så slutar jag! 

New in!

Efter skolan så stack jag och Malin på stan, köpte en ny blus! Blev brunare, tog en fika och bara svamlade! Nu så kanske vi tar och pluggar men bara kanske ;) Sen så blir det spining med Malin och Ida!
 
 
 
 

Good again!

Allt är fint igen! 
 
I helgen så har jag varit med Henke, sett film, älgblöta, Kallax, shopping i Luleå, mys framför tända ljus, kläder, plugga, Hamilton 2, huvudvärk, Socken och försovit mig!
 
Aja nu är det skola igen... Chillar med Malin i klass rummet! Efter skolan måste jag ner på stan med malin och tjocka och kolla på saker. Sen så ska vi hem till mig plugga och sen iväg på spining!

Reasonstolovebeinglive

Today

Igår så blev det spining med bästa Jullan! Helt slut efter passet!... Någon har tagit mina gympa dojor! Arg... Men det har gått över nu ;)
 
Idag så har jag haft företags ekonomi (anteckna), psykologi och spanska. Nu så ska jag hem och städa mitt rum... Vill inte att Henke ska få se eländet! Haha! Sen så blir det att JAG ska laga middag... Intressant ;) Sen så ska jag mysa med världens bästa! Och kanske plugga lite! 
 
Img så blir det morgon gym med Jullis!

Missing you!

De första två skoldagarna var väldigt chill! Slutade tidigt och gjorde inte särskilt mycket. På onsdag så börjde lektionerna som vanligt. Är hel nöjd med min klass! Har fått en massa böcker. De två första läxorna... Allvaret har alltså börjat!
 
Jag och Jullan har bestämt oss att vi ska börja leva nyttigare och träna mer! Måndag, onsdag och fredag mornar innan skolan börjar så ska vi gymma och tisdag och torsdag mornar så ska vi simma innan skolan! Frukosten ska nu mera bestå av smoothie och hårdbröd!
 
Torsdag så kom världens finaste kille! Igår så blev det bara att ta det lugnt efter skolan. Sen så såg jag en hel del PLL och mös i One Piece! Idag så for jag till Jullan. Bastu, hårinpackning, film, popcorn, citron vatten, melon och mys! Nu så har jag kommit hem och bara tar det lugnt! Img så blir det att plugga matte!
 
Det är den första helt killfria helgen på så himla länge! Skönt att kunna göra annat men samtidigt väldigt tråkigt! Saknar dig som tusan!!! ♥
 




JuliaSvanberg

http://juliaaugusatasvanberg.blogg.se/

RSS 2.0